FUN TIME

Αυτή η γυναίκα θέλει να δείτε καλά το στήθος της και να σώσετε μια ζωή (photo)

Αυτή η γυναίκα θέλει να δείτε καλά το στήθος της και να σώσετε μια ζωή (photo)

Μια πολύ ξεχωριστή καμπάνια, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και να σώσει όσες περισσότερες ζωές μπορεί, ξεκίνησε μία Αυστραλή!

Η Kylie Armstrong, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ανέβασε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο (gallery), προτρέποντας τους χρήστες να την κοιτάξουν καλά και να τη «μοιραστούν», συμβάλλοντας έτσι στην έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση της ύπουλης αυτής μάστιγας για τις γυναίκες.

«Παρακαλώ ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτήν τη φωτογραφία. Αυτά τα τρία πολύ μικρά λακκάκια στο κάτω μέρος του στήθους είναι ένα σημάδι του καρκίνου. Έτσι μοιάζει ο καρκίνος του μαστού μου», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, η ίδια εντόπισε μια μικρή αλλαγή στο δέρμα της, η οποία της προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, με αποτέλεσμα να συμβουλευτεί το γιατρό της.

«Το υπερηχογράφημα εντόπισε τον καρκίνο βαθιά στο στήθος μου. Τα τρία αυτά λακκάκια γύρισαν ανάποδα τον κόσμο το δικό μου και της οικογένειάς μου», υπογράμμισε η Αυστραλή, συμπληρώνοντας:

«Συγκλονίστηκα, μούδιασα, προσποιήθηκα ότι δεν μου συμβαίνει, αλλά στο τέλος το αντιμετώπισα και προσπάθησα να ζήσω μια φυσιολογική ζωή.

Είμαστε εξοργισμένες, λυπημένες… Έχουμε περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι απαντήσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Μοιράζομαι αυτήν τη φωτογραφία γιατί πολλές φορές ο καρκίνος του μαστού δεν ανιχνεύεται εύκολα. Επισκεφθείτε αμέσως το γιατρό σας αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο στήθος. Αν το κάνετε θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας».

Και καταλήγει η Kylie: «Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτήν τη φωτογραφία για την ευαισθητοποίηση του κόσμου».

Σχετικές ειδήσεις