FUN TIME

Προσοχή: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξεις ποτέ στο ίντερνετ!

Προσοχή: Αυτά είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξεις ποτέ στο ίντερνετ!

Μπορεί το Google να είναι ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια της ανθρωπότητας, ωστόσο, σύμφωνα με το Reddit, υπάρχουν κάποια πράγματα, συγκεκριμένα οκτώ, τα οποία δεν πρέπει να γκουγκλάρετε ποτέ!

Για το δικό σας πάντα καλό, όπως σημειώνει η βρετανική Independent.

Και για σας φύγει λοιπόν η περιέργεια, αυτά τα 8 πράγματα είναι:

1) Fournier

O παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier, δεν φέρει τυχαία το παρατσούκλι: «Ποτέ μην Γκουγκλάρετε». Το επώνυμό του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει «φούρναρης», ωστόσο παραπέμπει και σε ένα τύπο γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα! Απλά μην μπείτε στον πειρασμό να το πατήσετε και πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποιήσαμε…

2) Krokodil

Το «krokodil» χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για να περιγράψει τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρή επίδραση, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης κυρίως σε Ρωσία και Ουκρανία.

Αυτό ωστόσο που το κάνει απαγορευτικό για… γκουγκλάρισμα είναι η ιδιότητα του «σαρκοφάγου», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη μόλυνση στην περιοχή του σώματος από όπου χορηγείτε στον οργανισμό με ένεση.

3) Το αγαπημένο σας φαγητό

Και αυτό γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι σας να ανοίξει η όρεξη! Αν μάλιστα δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να το γευτείτε, γιατί να βασανίσετε τόσο τον εαυτό σας;

4) Προνύμφη στόματος

Σύμφωνα πάντα με το βρετανικό δημοσίευμα, ένας χρήστης του reddit έψαχνε για «προνύμφη σκόρου» και «έπεσε» κατά λάθος πάνω της. Ας μην κάνουν και άλλοι, πόσω μάλλον όσοι έχουν ευαίσθητο στομάχι, το ίδιο λάθος!

5) Google

Το να αναζητήσετε μέσω Google τη… Google είναι απλά χάσιμο χρόνου και δεν χρειάζεται να έχετε και ιδιαίτερα υψηλό IQ για να το καταλάβετε.

6) Το e-mail σας

Εδώ έχουμε να κάνουμε με θέμα ασφάλειας. Ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει, πάντως, να δείτε αν έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα σας είναι το haveibeenpwned.com.

7) Αρλεκίνος ιχθύαση

Η αρκλεκίνος ιχθύαση είναι μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ασθένεια του δέρματος, η οποία εκτός των άλλων προκαλεί παραμορφώσεις. Δεν νομίζουμε να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες...

8) Τα συμπτώματα μιας ασθένειας

Last but not… least, μην σας πούμε και το νούμερο 1 της λίστας: Το Google ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ! Όταν λοιπόν είστε άρρωστοι ή παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο στον οργανισμό σας, κλείστε τον υπολογιστή και ανοίξτε την πόρτα για να πάτε στο γιατρό! Δεν θέλει επίσης υψηλό IQ για να καταλάβετε το λόγο, αν και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς έχετε πέσει κάποια στιγμή σε αυτήν την παγίδα...

Σχετικές ειδήσεις