GOSSIP

Ποιος διάσημος σχεδιαστής μόδας έχει να δει την αδερφή του 40 χρόνια;

Ποιος διάσημος σχεδιαστής μόδας έχει να δει την αδερφή του 40 χρόνια;

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οικογένειά του είναι οι τρεις άντρες μοντέλα που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνουν, γιατί δεν έχει πραγματική οικογένεια.

Τώρα όμως έγινε γνωστό ότι ο Karl Lagerfeld έχει μια αδερφή και μάλιστα ο 81χρονος σχεδιαστής της Chanel, δεν το διαψεύδει. Το όνομά της είναι Christiane Johnson, ζει στο Κονέκτικατ και είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον διάσημο αδερφό της.

«Έχω μια αδερφή στις ΗΠΑ», παραδέχθηκε ο Lagerfeld μιλώντας στους New York Times και πρόσθεσε: «δεν την έχω δει εδώ και 40 χρόνια ενώ ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά της έχουν δείξει την παραμικρή πρόθεση να επικοινωνήσουν μαζί μου».

Μια διαφορετική εικόνα παρουσιάζει η κυρία Johnson. «Δεν τον έχω δει από τη δεκαετία του '70 αλλά μαζεύω άρθρα που τον αφορούν. Δεν είμαι θυμωμένη, γνωρίζω ότι είναι πολυάσχολος, ότι ζει σε διάφορα μέρη του κόσμου».

«Έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα, που δεν θυμάμαι καν που ήταν και τι έγινε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πίνει Coca Cola. Αν έρθει ποτέ να με επισκεφθεί, θα φροντίσω να έχω στο ψυγείο μου», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις