GOSSIP

Σίντι Κρόφορντ: Έτσι είμαι στα αλήθεια

Σίντι Κρόφορντ: Έτσι είμαι στα αλήθεια

Η φωτογραφία διέρρευσε στο twitter και δείχνει τη Σίντι Κρόφορντ όπως ακριβώς είναι. Κανένα photoshop.

Tο πρώην σούπερ μόντελ είχε κάνει τη φωτογράφηση για το Marie Claire Latin America το 2013. Το πως διέρρευσε η αρετουσάριστη φωτογραφία δεν έχει γίνει γνωστό αλλά το Marie Claire US σε δήλωσή του αναφέρει «Παρότι η φωτογραφία που διέρρευσε λέγεται πως αφορά το επόμενό μας τεύχος, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για φωτογράφηση που έγινε το 2013. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει καμία επεξεργασία. Είναι πραγματικά ανακουφιστικό. Πάντα ξέραμε ότι η Κρόφορντ είναι όμορφη, αλλά το να την βλέπουμε έτσι μας κάνει να την αγαπάμε ακόμα περισσότερο».
Την επόμενη μέρα (15/2) ο σύζυγός της Rande Gerber ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της με μπικίνι και τίτλο «Έχει από μένα λουλούδια και εγώ έχω αυτήν».

cindy2

Η κατάρα του photoshop


Όλο και περισσότερες σταρ αντιτίθενται στη χρήση του photoshop το οποίο αποκρύπτει όλες τις άσχημες αλλά αληθινές λεπτομέρειες, κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει ότι είναι τέλειες. Η Kira Knightley πόζαρε προσφάτως τόπλες για το περιοδικό Interview και απαγόρευσε τη χρήση photoshop. Όπως είπε ήθελε οι φαν της να δουν πως είναι πραγματικά. Τις περισσότερες φορές η εικόνα μου αλλάζει, με κάνουν πιο γεμάτη με καμπύλες που δεν έχω ή μεγαλώνουν το στήθος μου, είπε. Ήθελα να αποτυπωθεί η πραγματική μου εικόνα συμπλήρωσε διευκρινίζοντας ότι το γυναικείο σώμα και η η εικόνα του αποτελούν ναρκοπέδιο.

Σχετικές ειδήσεις