GOSSIP

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας «Second Act»

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας «Second Act»

Η διάσημη χολιγουντιανή σταρ θα είναι πρωταγωνίστρια και παραγωγός ρομαντικής κωμωδίας με τίτλο «Second Act» για την STXfilms στο πλαίσιο των προσπαθειών τής εταιρείας να επικεντρωθεί σε παραγωγές με γυναίκες στο «τιμόνι».

Η STXfilms αναφέρει ότι η ταινία ότι είναι στο ύφος των φιλμ «Εργαζόμενο Κορίτσι» και «Μια καμαριέρα στο Μανχάταν». Η Λόπεζ θα υποδύεται μία εργαζόμενη σε πολυκατάστημα που επαναπροσδιορίζει τη ζωή της και το lifestyle της κι αυτό της δίνει την ευκαιρία να αποδείξει στη λεωφόρο Μάντισον (στον κόσμο του μάρκετινγκ) ότι το «να γνωρίζεις την πιάτσα» είναι τόσο πολύτιμο όσο ένα πανεπιστημιακό πτυχίο.

λοπεζ 2

«Υπάρχουν τόσα πράγματα που μου αρέσουν σε αυτό το έργο και το σενάριο» δήλωσε η Λόπεζ. «Οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τις γυναίκες αδρανείς σε μια ορισμένη ηλικία. Η ταινία «Second Act» είναι μια ιστορία που ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να κάνει περισσότερα, να είναι περισσότερα και να μην περιορίζει τα όνειρά της. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την STX καθώς συνεχίζουν να δημιουργούν και να ενισχύουν το γυναικείο κοινό».

Το σενάριο τής ταινίας έγραψαν οι Ελέιν Γκόλντσμίθ Τόμας και Τζάστιν Ζακχάμ. Έχουν επίσης αναλάβει την παραγωγή μαζί με τη Λόπεζ και τον Μπένι Μεντίνα. Ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος της STXfilms και ο πρόεδρος του στούντιο παραγωγής, Σαμ Μπράουν έκαναν τις ανακοινώσεις για την ταινία.

λοπεζ 3

«Όταν η Τζένιφερ, η Ελέιν και ο Τζάστιν ήρθαν σε μας με αυτήν την ιδέα, την αγαπήσαμε αμέσως» δήλωσε. «Το θέμα της επανεφεύρεσης του εαυτού σου και της δημιουργίας μιας καριέρας και μιας δεύτερης πράξης που καθορίζει τη ζωή είναι εξαιρετικά προσφιλές και εμπνέει. Το ταλέντο της Τζένιφερ ως κινηματογραφικής και τηλεοπτικής ηθοποιού, παραγωγού και τραγουδίστριας είναι θρυλικό. Είναι μια πραγματική παγκόσμια σούπερ σταρ και πιστεύουμε ότι είναι τέλεια για αυτόν τον ρόλο».

Σχετικές ειδήσεις