GOSSIP

Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω»

Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω»

Κατερίνα Καραβάτου: «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα»

Η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε για το «My Style Rocks», ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα να παρουσιάζει.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο καταπίεζε τον εαυτό της για πολλά χρόνια και τη διαδρομή που χρειάστηκε να κάνει μέχρι να βρει ποια πραγματικά είναι και τι θέλει να κάνει.

«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό.

Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Πώς ευχήθηκαν στο παιδί τους για τα γενέθλιά του

My Style Rocks: Η αυστηρή προειδοποίηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό

My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Κουδουνάρη –Καραβάτου - «Ο κόσμος νομίζει ότι είστε ζευγάρι»