GOSSIP

Κατερίνα Καραβάτου: «Με έχει βγάλει με στολή δύτη στην Αριστοτέλους, επειδή έχασα παιχνίδι»

Κατερίνα Καραβάτου: «Με έχει βγάλει με στολή δύτη στην Αριστοτέλους, επειδή έχασα παιχνίδι»

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σαράντο και την Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Εκεί η εκπομπή «Γεια σου» της επιφύλασσε μία έκπληξη. Της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με παλιούς της συναδέλφους με τους οποίους έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σαράντο και την Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Η παρουσιάστρια βούρκωσε αφού είδε το βίντεο. «Έχω χάσει παιχνίδι και η Κλεοπάτρα Πατλάκη με έχει βγάλει με στολή δύτη και βατραχοπέδιλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η μεγάλη μου αρχή, είναι εκλεκτικές συγγένειες είναι οι δύο άνθρωποι μου», είπε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Σαράντο και την Κλεοπάτρα Πατλάκη.

«Ήρθα με μία τρομερή άγνοια κινδύνου και ανέλαβα κάτι που δεν ήξερα, χρειάστηκε πολύ αγώνα και υπομονή για να τα καταφέρουμε», είπε για το ξεκίνημα της η παρουσιάστρια.

«Τα τελευταία χρόνια ήρθα και ξέσπασα σε διάφορα πράγματα. Όταν ήμουν μικρή ήμουν καθώς πρέπει, ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανη, δεν ήθελα ποτέ κάποιος να βρει να πει κάτι, στους γονείς μου για εμένα», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Πώς ευχήθηκαν στο παιδί τους για τα γενέθλιά του

My Style Rocks: Η αυστηρή προειδοποίηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό

My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Κουδουνάρη –Καραβάτου - «Ο κόσμος νομίζει ότι είστε ζευγάρι»