GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πέτυχε την αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα – «Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πέτυχε την αυτοκινητοπομπή του Μπαράκ Ομπάμα – «Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο Μπαράκ Ομπάμα παρευρέθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την προγραμματισμένη του ομιλία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέτυχε την αυτοκινητοπομπή του

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο Μπαράκ Ομπάμα παρευρέθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την προγραμματισμένη του ομιλία.

Συμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» βρέθηκε στα νότια προάστια κατά τη διάρκεια της αυτοκινητοπομπής του Μπαράκ Ομπάμα.

«Χθες πηγαίναμε για ένα φαγητό στα νότια προάστια με την κουμπάρα μου, Αλεξάνδρα Σταθακοστωπούλου για να φάμε με μια παρέα. Στη διαδρομή ήταν κάποιοι τροχονόμοι και δεν μας έδωσαν προτεραιότητα στη στροφή, ενώ άναψε δύο φορές το πράσινο φανάρι. Λέω, παιδιά κάτι γίνεται… Βλέπουμε μια αυτοκινητοπομπή… Δεν έχω ξαναδεί τέτοια στη ζωή μου. Αμάξια, μηχανές, κλούβες, μέχρι και ασθενοφόρο είχε. Ρώτησα τον Θέμη και μου λέει αυτός θα είναι Αμερικανός αξιωματούχος. Λέω… ο Ομπάμα είναι που πηγαίνει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είναι το πρωτόκολλο ασφάλειας», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Φτάνω εκεί και κάνω το ρεπορτάζ μου. Μένει σε ξενοδοχείο στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Είναι πάρα πολύ φιλικός και δεν είναι ο άνθρωπος που θα πας το πρωί δίπλα του να βγάλεις μια selife. Προστατεύεται όπου είναι, άλλα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του μου είπαν πως ήταν αρκετά φιλικός, χαμογελαστός και πάρα πολύ ευγενής».