Τσουνάμι... χωρισμών στην ξένη showbiz - Γιατί χωρίζουν οι διάσημοι το καλοκαίρι
Επώνυμα ζευγάρια που επίσημα ή ανεπίσημα έχουν γίνει γνωστοί οι χωρισμοί τους.
Πηγή: AP / Newsbomb.gr
GOSSIP

Τσουνάμι... χωρισμών στην ξένη showbiz - Γιατί χωρίζουν οι διάσημοι το καλοκαίρι

Ποια ζευγάρια της ξένης showbiz πήραν την μεγάλη απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι - Ειδικοί μιλώντας στην εφημερίδα Independent αναφέρθηκαν στους λόγους που οδηγούν τα ζευγάρια στο χωρισμό. 

Οι θερινοί μήνες του 2023 χαρακτηρίστηκαν ως το «καλοκαίρι των χωρισμών διασημοτήτων» αφού αρκετοί celebrities έβαλαν τέλος στις μακροχρόνιες σχέσεις τους.

Από τον Τζο Τζόνας και τη Σόφι Τέρνερ μέχρι την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Σαμ Ασγκάρι είναι μεγάλη η λίστα με τα επώνυμα ζευγάρια που επίσημα ή ανεπίσημα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το παρασκήνιο διαζυγίου του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ

Σαν «βόμβα» έσκασε καλοκαιριάτικα ο χωρισμός του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου,

Σύμφωνα με το TMZ, ο 34χρονος τραγουδιστής προσέλαβε δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είχε πολλά προβλήματα τους τελευταίους έξι μήνες, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016 και τον Μάιο του 2019 παντρεύτηκαν στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας. Έχουν μαζί δύο κόρες. τη Willa που γεννήθηκε το 2020, ενώ το 2022 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία του διαζυγίου ήταν η φροντίδα των παιδιών τους αφού όπως ισχυρίζονται πηγές από το περιβάλλον του Τζόνας, εκείνος τα φρόντιζε συνέχεια ακόμα και όταν βρισκόταν σε περιοδεία με το συγκρότημα «Jonas Brothers».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός από το Game of Thrones πριν από δύο εβδομάδες ανέβασε φωτογραφία από τη συναυλία του συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη, όπου κρατάει το χέρι του Τζο Τζόνας. Από την άλλη θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο τραγουδιστής δεν φορούσε πια τη βέρα του, και συγκεκριμένα από τις 27 Αυγούστου.

Οι φήμες φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και αν επιφανειακά τα πράγματα έδειχναν καλά για το ζευγάρι, αποδεικνύοντας ότι η εικόνα στα social media διαφέρει από την πραγματικότητα.

Tίτλοι τέλους για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 14 μήνες γάμου

Οι φήμες ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι περνούσαν σοβαρή κρίση στον γάμο τους φούντωναν, ενώ πηγές κοντά στο ζευγάρι απόκαλυπταν στο πρακτορείο TMZ ότι οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα μετά από μια φήμη απιστίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Σάμ Ασγκάρι φαίνεται να πίστεψε αυτές τις φήμες ακόμα και αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα.

«Ήταν θέμα χρόνου για τον Σαμ να ζητήσει διαζύγιο» αναφέρει πηγή στο TMZ ενώ η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια γινόταν πολλές φορές βίαιη προς τον σύζυγό της!

Η τραγουδίστρια ερωτεύτηκε τον Σαμ Ασγκάρι και το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ και παντρεύτηκαν το 2022.

Οριστικό το διαζύγιο για Μανγκανιέλο και Σοφία Βεργκάρα

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο μετά από επτά χρόνια γάμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 46χρονος ηθοποιός επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά και η επιθυμία αυτή γινόταν πιο έντονη για τον ίδιο καθώς πλησίαζε τα 50 του.

Αλλά για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε το ίδιο με την 51χρονη σύζυγό του, ηθοποιό της Modern Family, συνεχίζει το δημοσίευμα. Επίσης, ασαφές παραμένει εάν το συγκεκριμένο ζήτημα είχε τεθεί ανάμεσα στο ζευγάρι το 2015 και ποια ήταν η άποψη της Βεργκάρα.

Σε μια συνέντευξή της από το 2016 η Βεργκάρα είχε πει ότι ο Τζο ήθελε παιδιά και εκείνη ήταν ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί «φυσικά». Έχει ήδη τον 31χρονο Monolo με τον πρώτο της σύζυγο, Τζο Γκονζάλες.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το People ο ηθοποιός Τζο Μανγκανιέλο εμφανίστηκε πρώτη φορά χωρίς τη βέρα του μετά από την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι χωρίζουν.

O ηθοποιός του «Spider-Man» βρισκόταν στο Λος Άντζελες το Σάββατο για τρέξιμο μετά από μια προπόνηση ενώ κρατούσε τον σκύλο του πρώην ζευγαριού, Bubbles.

Χώρισε η Αριάνα Γκράντε μετά από δύο χρόνια γάμου

Η Αριάνα Γκράντε και ο σύζυγός της Ντάλτον Γκομέζ έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο του 2023, αποκάλυψαν πηγές για το TMZ.

Η Αριάνα εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της στο Wimbledon το Σάββατο 15 Ιουλίου, γεγονός που φούντωσε τις φήμες για κρίση στη σχέση τους.

Στα μέσα Μαΐου 2021, η Αριάνα και ο Ντάλτον παντρεύτηκαν στο σπίτι της στο Montecito.

Αυτό το διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα του μιούζικαλ Wicked στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Αριάνα και ο Ντάλτον ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2020 και δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους στο μουσικό της βίντεο Stuck With You, ένα ντουέτο με τον Τζάστον Μπίμπερ.

Πέντε μέρες μετά τα Χριστούγεννα του 2020, η Αριάνα αποκάλυψε ότι αυτή και ο Ντάλτον αρραβωνιάστηκαν ενώ ο γάμος τους έγινε τον Μάιο του 2021 μπροστά σε 20 καλεσμένους.

H Rosalia και ο Ράου Αλεχάντρο χώρισαν μετά από 3 χρόνια

Η Rosalia και ο Ράου Αλεχάντρο τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, χώρισε μετά από περισσότερα από τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με το περιοδικό «PEOPLE».

Πηγές είπαν ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, συμφώνησαν και οι δύο να λύσουν τον αρραβώνα τους. Η Rosalia και ο Αλεχάντρο, οι οποίοι είναι και οι δύο 30 ετών, συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον επόμενο μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Μάρτιο του 2022, η Ισπανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το «RR» στο πόδι της, λέγοντας στην Teen Vogue ότι είχε ενημερώσει τον Αλεχάντρο ότι θα έκανε τατουάζ με τα αρχικά που μοιράζονται και οι δύο (το επίθετο του Αλεχάντρο είναι Ruiz).

Τον επόμενο μήνα, ο Αλεχάντρο αποκάλυψε ότι είχε γράψει το «Rosalia» με χειρόγραφη γραμματοσειρά πάνω από τον αφαλό του.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση του αρραβώνα του στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Beso», το οποίο περιλαμβανόταν στο κοινό τους EP με τίτλο «RR».

Τον ίδιο μήνα, μίλησαν για τη σχέση τους σε συνέντευξή τους στο Billboard, στην οποία αποκάλυψαν τι είχε διδάξει ο ένας στον άλλον και πώς το εφάρμοζαν στη δουλειά τους.

Η Νάταλι Πόρτμαν χώρισε τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ μετά την απιστία του με 25χρονη γυναίκα

Σάλο είχε προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση πως η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν περνούσε κρίση στον γάμο της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PageSix, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, Γάλλος χορευτής και χορογράφος, κάνουν αγώνα να σώσουν τον γάμο τους μετά την αποκάλυψη πως ο Μίλιπεντ την απάτησε.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η 41χρονη σταρ και ο 45χρονος σύζυγός της φωτογραφήθηκαν τον Ιούλιο λίγο πριν από την αποκάλυψη της είδησης.

Το ζευγάρι έδειχνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στη σχέση του, καθώς συνομιλούσε με φίλους και τον σκηνοθέτη της Πόρτμαν για το «May December», Τοντ Χέινς, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι στις 29 Μαΐου, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της εθεάθησαν μάλιστα να μοιράζονται και ένα ρομαντικό φιλί. Δείπνησαν με φίλους τους στο εστιατόριο Georges και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Πόρτμαν να συνομιλεί με τον Τοντ Χέινς, έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη, σε εξωτερικό χώρο.

Γιατί χωρίζουν οι διάσημοι το καλοκαίρι

Ειδικοί μιλώντας στην εφημερίδα Independent αναφέρθηκαν στους λόγους που οδηγούν τα ζευγάρια στο χωρισμό. H περίοδος των διακοπών τείνει να γίνει το διάστημα που κρίνει αν ένα ζευγάρι θα μείνει ενωμένο ή θα χωρίσει. Η συγκεκριμένη περίοδος τεστάρει τις αντοχές πολλών ζευγαριών, καθώς πολλά κρυμμένα προβλήματα και διαφωνίες βγαίνουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα αρκετές σχέσεις να λήγουν άδοξα.

«Για ορισμένα ζευγάρια, υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες για το τι θα σημαίνει η άδεια εργασίας. Μια πελάτισσα μού είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν πολυάσχολες δουλειές και ανυπομονούσαν να πάρουν άδεια για να πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τα τρία τους παιδιά. Ο σύζυγός της, ωστόσο, θεώρησε το ρεπό του ως χρόνο για να χαλαρώσει και να έχει χρόνο για τον εαυτό του. Ενώ ήταν χαρούμενος που έπαιζε με τα παιδιά στην πισίνα για περίπου μία ώρα, η υπόλοιπη φροντίδα των παιδιών τής αφέθηκε, γεγονός που προκάλεσε τεράστιες διαφωνίες», εξηγεί η συγγραφέας Σάρα Ντέιβισον.

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ακόμη ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να φαίνεται ότι τόσοι πολλοί χωρισμοί συμβαίνουν ταυτόχρονα, ειδικά αν βρίσκονται όλοι στον ίδιο φιλικό κύκλο, διάσημοι και μη.

«Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται “μετάδοση του διαζυγίου”, το οποίο οι επιστήμονες ερευνούν εδώ και χρόνια», εξηγεί η Ντέιβισον, αναφερόμενη σε μια μελέτη από μια ομάδα επιστημόνων στο Μπράουν, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια που διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια είχαν 75% περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο αν το έκανε ένας στενός φίλος.

«Έχουμε μια βιολογική ανάγκη να ανήκουμε», λέει η Κόρτνεϊ Μπόγιερ, ειδικός στις σχέσεις. «Επομένως, αν οι φίλοι μας ξαναμπαίνουν στον κόσμο των γνωριμιών, είναι φυσιολογικό να θέλουμε να συμμετάσχουμε κι εμείς, ειδικά αν η σχέση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι τόσο ικανοποιητική. Υποσυνείδητα μπορεί να σκεφτόμαστε, ίσως αυτοί οι νέοι ελεύθεροι φίλοι μας να ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε, και δεν θέλουμε να το χάσουμε αυτό», προσθέτει.

«Ο χωρισμός είναι γνωστός ως η δεύτερη πιο τραυματική εμπειρία ζωής μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου και προκαλεί παρόμοια συμπτώματα με τη θλίψη», λέει η Ντέιβισον. «Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντεπεξέλθετε. Να ξέρετε ότι έχετε ξεπεράσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν έτσι θα το ξεπεράσετε και τώρα και θα είστε ξανά ευτυχισμένοι», προσθέτει. «Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε την ιστορία του χωρισμού σε φίλους».

Διαβάστε επίσης

Αλεσσάντρα Αμπρόσιο - Ρίτσαρντ Λι: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Σοφία Βεργκάρα: «Είμαι εδώ, είμαι ελεύθερη»

Ne-Yo: Καυτές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του - Χώρισαν γιατί ο ράπερ ήθελε συνέχεια... τρίο

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ