GOSSIP

Britney Spears: «Κατεβάζει» από τα social «περίεργα» βίντεο, μετά το τέλος του γάμου της

Britney Spears: «Κατεβάζει» από τα social «περίεργα» βίντεο, μετά το τέλος του γάμου της
Αρχείου AP

Την περασμένη Κυριακή η 41χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν φορώντας λεοπάρ εσώρουχα να χορεύει σε ένα στύλο pole dancing

Σε νέες μεγάλες περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς ο γάμος της με τον Σαμ Ασγκάρι πλησιάζει στο τέλος του.

Την περασμένη Κυριακή η 41χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν φορώντας λεοπάρ εσώρουχα να χορεύει σε ένα στύλο pole dancing.

Το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο το βίντεο «εξαφανίστηκε» από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Πήρα αυτό το κοντάρι πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου φορά σε αυτό», έγραψε η Britney στη λεζάντα της.

Μόλις τρεις ημέρες μετά την κοινοποίηση του κλιπ, ο Σάμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές», σύμφωνα με το TMZ. Ανέφερε την 28η Ιουλίου 2023 ως ημερομηνία χωρισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ ξεκινούν οι διαδικασίες διαζυγίου, η Μπρίτνεϊ φέρεται να μην έχει «καλές σχέσεις με την οικογένειά της», τόσο με τη μητέρα της, όσο και με την αδερφή της. Η οικογένειά της σταρ ανησυχεί ότι δεν έχει πλέον κανέναν να απευθυνθεί.

Η τραγουδίστρια είχε μια αμφιλεγόμενη σχέση με την οικογένειά της και έχει εκφράσει συχνά την οργή της για την «κηδεμονία» της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από 13 χρόνια.

Επίσης, δεν μιλάει με τον πατέρα της ενώ τα παιδιά της Jayden James, 16, και Sean Preston, 17, έχουν μετακομίσει στη Χαβάη

Η Britney και ο Sam παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούνιο, με τη διάσημη τραγουδίστρια αν και δεν έχει σχολιάσει τα του διαζυγίου, έσπασε τη σιωπή της με μια περίεργη ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την υπόσχεση να αγοράσει ένα άλογο «σύντομα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Asghari ζητά από την πολυεκατομμυριούχο σύζυγό του να καλύψει και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Όσον αφορά στα οικονομικά τους, ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, είπε ότι τα πράγματα πρέπει ακόμα να καθοριστούν - παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει ένα «ισχυρό» προγαμιαίο συμβόλαιο που προστατεύει τα προγαμιαία περιουσιακά στοιχεία της τραγουδίστριας.

Ο Σαμ φέρεται επίσης να παραιτηθεί από οποιεσδήποτε αξιώσεις για τη μουσική συλλογή της Britney και το όνομά του δεν αναφέρεται στις πράξεις του κοινού τους σπιτιού στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Το Page Six ανέφερε ότι η Britney έχει προσλάβει δικηγόρο διαζυγίων διασημοτήτων Laura Wasser - η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για πελάτες της λίστας A, όπως η Kim Kardashian, ο Kevin Costner και ο Johnny Depp.

Ωστόσο, φέρεται ότι ο Asghari απειλεί να απελευθερώσει «εξαιρετικά ντροπιαστικό» υλικό για τη σύζυγό του εάν αρνηθεί να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους, δηλαδή να τον πληρώσει.

Στο παρελθόν είχε ζητήσει τη βοήθεια της Wasser το 2008 καθώς πάλευε με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline, 45 ετών, για την επιμέλεια των δύο γιων τους.

Η Spears ηττήθηκε και κλήθηκε να πληρώνει 20.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη των παιδιών. Οι μηνιαίες πληρωμές φέρεται να αυξήθηκαν στα 60.000 δολάρια το 2018 και ο πατέρας έχε την πλήρη επιμέλεια των αγοριών.