ΚΟΣΜΟΣ

Joe Jonas: Χώρισε από τη Sophie Turner μετά από 4 χρόνια γάμου - Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Joe Jonas: Χώρισε από τη Sophie Turner μετά από 4 χρόνια γάμου - Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλυγουντ! Ο Joe Jonas και η Sophie Turner χωρίζουν έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου.

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός του Joe Jonas και της Sophie Turner μετά από τέσσερα χρόνια γάμου,

Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο 34χρονος τραγουδιστής προσέλαβε δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είχε πολλά προβλήματα τους τελευταίους έξι μήνες, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016 και τον Μάιο του 2019 παντρεύτηκαν στο στο Chateau de Tourreau στο Σαριάνς της Γαλλίας. Έχουν μαζί δύο μικρά παιδιά, τη Willa που γεννήθηκε το 2020 και το 2022 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ η αιτία του διαζυγίου ήταν η φροντίδα των παιδιών τους αφού όπως ισχυρίζονται πηγές από το περιβάλλον του Τζόνας, εκείνος τα φρόντιζε συνέχεια ακόμα και όταν βρισκόταν σε περιοδεία με το συγκρότημα «Jonas Brothers».

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός από το Game of Thrones πριν από δύο εβδομάδες ανέβασε φωτογραφία από τη συναυλία του συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη, όπου κρατάει το χέρι του Joe Jonas. Από την άλλη θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο τραγουδιστής δεν φορούσε πια τη βέρα του, και συγκεκριμένα από τις 27 Αυγούστου.

Οι φήμες φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και αν επιφανειακά τα πράγματα έδειχναν καλά για το ζευγάρι, αποδεικνύοντας ότι η εικόνα στα social media διαφέρει από την πραγματικότητα.