GOSSIP

Σοφία Βεργκάρα: Οριστικό το διαζύγιο - Χωρίς τη βέρα του εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Μανγκανιέλο

Σοφία Βεργκάρα: Οριστικό το διαζύγιο - Χωρίς τη βέρα του εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Μανγκανιέλο

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το People ο ηθοποιός Τζο Μανγκανιέλο - πρώην σύζυγός της Σοφίας Βεργκάρα - εμφανίστηκε πρώτη φορά χωρίς τη βέρα του

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν η Σοφίας Βεργκάρα και η Τζο Μανγκανιέλο μετά από επτά χρόνια γάμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 46χρονος ηθοποιός επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά και η επιθυμία αυτή γινόταν πιο έντονη για τον ίδιο καθώς πλησίαζε τα 50 του.

Αλλά για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε με την 51χρονη σύζυγό του, ηθοποιό της Modern Family, συνεχίζει το δημοσίευμα. Επίσης, ασαφές παραμένει εάν το συγκεκριμένο ζήτημα είχε τεθεί ανάμεσα στο ζευγάρι το 2015 και ποια ήταν η άποψη της Βεργκάρα.

Σε μια συνέντευξή της από το 2016 η Βεργκάρα είχε πει ότι ο Τζο ήθελε παιδιά και εκείνη ήταν ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί «φυσικά». Έχει ήδη τον 31χρονο Monolo με τον πρώτο της σύζυγο, Joe Gonzalez.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το People ο ηθοποιός Τζο Μανγκανιέλο εμφανίστηκε πρώτη φορά χωρίς τη βέρα του μετά από την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι χωρίζουν.

O ηθοποιός του «Spider-Man» βρισκόταν στο Λος Άντζελες το Σάββατο για τρέξιμο μετά από μια προπόνηση ενώ κρατούσε τον σκύλο του πρώην ζευγαριού, Bubbles.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί δημόσια το τελευταίο διάστημα μετά την ανακοίνωση της Βεργκάρα ότι χωρίζουν.