GOSSIP

Μαίρη Χρονοπούλου: «Την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά είναι δύσκολα», λέει γιατρός

Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τον νευροχειρούργο της, Γιώργο Στράντζαλη να δίνει πληροφορίες για την κατάστασή της

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στην εντατική, με ένα σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι της, έπειτα από ατύχημα στο σπίτι της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τον νευροχειρούργο της, Γιώργο Στράντζαλη να δίνει πληροφορίες για την κατάστασή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η ηθοποιός έχει αυτή τη στιγμή μηχανική υποστήριξη, όμως ο γιατρός δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι κι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου «γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες».

Δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός οικίας για δουλειές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και λιποθύμησε. Παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για ώρες, μέχρι να τη βρει η βοηθός της. Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο πάτωμα. Αμέσως, κάλεσε για βοήθεια ανθρώπους του στενού της κύκλου.

Η πτώση προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Διαγνώστηκε με βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.