GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι ανακάλυψαν οι φαν σε βίντεο του 2010 - Το κρυπτογραφημένο μήνυμα για την άμβλωση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι ανακάλυψαν οι φαν σε βίντεο του 2010 - Το κρυπτογραφημένο μήνυμα για την άμβλωση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πριγκίπισσα της ποπ έστελνε μηνύματα στους θαυμαστές της αλλά εκείνο τον καιρός κανείς δεν μπορούσε να το αντιληφθεί  

Το People δημοσίευσε τα πρώτα αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου με τον τίτλο «The Woman in Me» και σε ένα από αυτά η τραγουδίστρια αναφέρεται σε εκείνη την εγκυμοσύνη.

«Για εμένα (η εγκυμοσύνη) δεν ήταν μια τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια ημέρα θα αποκτήσουμε οικογένεια. Απλά ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Όμως, ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν υπερβολικά νέοι…», αναφέρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο βιβλίο.

«Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», συμπληρώνει σχετικά με την άμβλωση. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το 1999 έως το 2002.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η πριγκίπισσα της ποπ έστελνε μηνύματα στους θαυμαστές της αλλά εκείνο τον καιρός κανείς δεν μπορούσε να το αντιληφθεί.

Ο λόγος για το βίντεο κλιπ της μεγάλης της επιτυχίας "Everytime" που βγήκε το 2010 στο οποίο η Μπρίτνεϊ υποδύεται μια σταρ που αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση της. Κάποια στιγμή οι δύο νέοι μπαίνουν στο δωμάτιο ξενοδοχείου και έχουν έναν έντονο καυγά.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο κλιπ την οποία υποδύεται η Μπρίτνεϊ μπαίνει στο μπάνιο και εκεί ανακαλύπτει ότι έχει αιμορραγία στο κεφάλι της. Αμέσως μετά βυθίζεται στην μπανιέρα αφού έχει χάσει τις αισθήσεις. Από εκεί και μετά το βίντεο κλιπ στην ουσία παρουσιάζει μια αναδρομή στην ζωή της πρωταγωνίστριας την οποία παρακολουθεί η ίδια παραπέμποντας σε μια επιθανάτια εμπειρία όπως έχει περιγραφεί από πολλούς.

Ανάμεσα σε αυτά που βλέπει είναι σκηνή σε ένα νοσοκομείο με μια γυναίκα η οποία φέρνει στον κόσμο ένα παιδί - κάτι που αυτή δεν είχε καταφέρει να βιώσει μέχρι τότε λόγω της άμβλωσης.

Αυτό έγινε αντιληπτό με καθυστέρηση 13 χρόνια από τους θαυμαστές της αφού μέχρι τότε πίστευαν ότι το "Everytime" ήταν η απάντηση της στο τραγούδι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ "Cry me a river" στο οποίο ουσιαστικά την κατηγορούσε ότι τον είχε απατήσει και αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν.

Δείτε το βίντεο κλιπ: