GOSSIP

Πατέρας έγινε ο Μαλούμα - Η σύντροφός του έφερε στο κόσμο ένα κοριτσάκι

Πατέρας έγινε ο Μαλούμα - Η σύντροφός του έφερε στο κόσμο ένα κοριτσάκι

Η λατίνος σταρ Μαλούμα καλωσόρισε την κόρη του 

Ο Μαλούμα έγινε μπαμπάς!

Ο 30χρονος Κολομβιανός τραγουδιστής καλωσόρισε την κόρη του που θα έχει το όνομα Paris Londono Gomez με τη σύντροφό του, αρχιτέκτονα Susana Gomez, στις 9 Μαρτίου.

Ο σταρ του Marry Me, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο Instagram για να ανακοινώσει τα χαρούμενα νέα.

«Στις 9 Μαρτίου στις 8:23 π.μ. Ο έρωτας της ζωής μας γεννήθηκε η Paris Londoño Gomez. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας…», έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας γνωστός και ως Μαλούμα γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1994. Πρόκειται για έναν Κολομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής.

Θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική με μεγάλη επιρροή και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους αστέρες της ισπανόφωνης μουσικής βιομηχανίας, όπως Madonna,Thalia, Ricky Martin,Shakira,Marc Antony,Jennifer Lopez,J Balvin κ.α. με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια Borró Cassette, Felices los 4,El Perdedor,La temperatura, Hawai, 11PM, HP, καθώς και τα ντουέτα Desde esa noche, Vente Pa' Ca, Chantaje, Corazón,Clandestino, Que Pena, Hola Senorita,Según Quien.