GOSSIP

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Εγώ είχα πει να διαλύσουμε τους ONE, δεν μπορούσα άλλο

Η αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ONE και μεταξύ άλλων, σχολίασαν τους λόγους της διάλυσής τους.

Ο τραγουδιστής είπε στην ΕΡΤ: «Είχαμε και τις διαφωνίες μας όπως έχει οποιαδήποτε ομάδα, οποιαδήποτε οικογένεια κτλ. Θεωρώ ότι τώρα περνάμε πολύ καλύτερα γιατί έχουμε βρει έναν κώδικα επικοινωνίας πολύ ξεχωριστό. Εγώ αν δεν τους δω 3-5 φορές τον μήνα μου λείπουν, πραγματικά μου λείπουν. Θα πάρω τον Αργύρη τηλέφωνο και θα του πω "τι κάνεις;", τον Πάνο, με τον Φίλιππο μιλάμε πολύ συχνά στο viber, στο τηλέφωνο κτλ, με τον Δημήτρη... Έχουμε αυτή την επικοινωνία».

Για το πώς διαλύθηκε το συγκρότημα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποκάλυψε:

«Όχι, όχι. Εγώ το έκανα αυτό. Εγώ είχα πει ότι δεν μπορούσα άλλο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα έντονες διαφωνίες με τον Γιώργο (σ.σ. Θεοφάνους) και θεωρώ ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή όλο αυτό το πράγμα με όλους και υπήρχε και η προσωπική φιλοδοξία. Για να είμαι ειλικρινής. Παρόλα αυτά δεν ήταν η προσωπική φιλοδοξία ο κύριος λόγος. Ήταν ότι άρχισα να μην μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα».

«Σε αυτή τη διάθεση δεν προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη τα υπόλοιπα παιδιά. Είχαν θυμώσει και είχαν στεναχωρηθεί. Ο Αργύρης δεν μιλούσε πάντα πολύ και τότε ήταν λάθος που δεν μου μίλησε, γιατί τον ακούσω περισσότερο από όλους λόγω της εμπειρίας που έχει στον χώρο. Αν μου μιλούσε, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πάνος ήταν τσαντισμένος μαζί μου πολύ, όπως και ο Φίλιππος. Όταν θέλω επίσης να απομακρυνθώ, απομακρύνομαι και χάνομαι. Όχι από δειλία, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ τον λόγο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω, μπλοκάρω και αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε σχέση μου. Θυμάμαι είχα πει: "Δεν αντέχω, δεν μπορώ, θέλω να κάνω και πράγματα μόνος μου"», πρόσθεσε.