GOSSIP

Οι αποτυχημένες πλαστικές και η κατάθλιψη κορυφαίας τραγουδίστριας!

Οι αποτυχημένες πλαστικές και η κατάθλιψη κορυφαίας τραγουδίστριας!
Σε βαθιά κατάθλιψη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες κορυφαία τραγουδίστρια...

Σε βαθιά κατάθλιψη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες κορυφαία τραγουδίστρια, εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων που έχουν σχεδόν παραμορφώσει το πρόσωπό της.

Αφορμή για να ανακαλύψουμε το πρόβλημα της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, στη διάρκεια της οποίας άρχισε χωρίς λόγο να κλαίει με λυγμούς, αφήνοντάς μας άφωνους. «Σας παρακαλώ, δεν είμαι καλά», έλεγε και ξανάλεγε κλαίγοντας μέχρι που έκλεισε το τηλέφωνο.

Αμέσως προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει αφού μια τέτοια αντίδραση μόνο συνηθισμένη δεν είναι. Καταφέραμε να εντοπίσουμε τον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος μας είπε ότι πάσχει από κατάθλιψη που της έχει προκαλέσει η αλλοίωση του προσώπου της, αλλά και το ότι βλέπει το γήρας να έρχεται όλο και πιο κοντά. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα έχει κλειστεί στον εαυτό της, δεν θέλει να βλέπει κανέναν και κλαίει με το παραμικρό, ενώ ούτε η οικογένειά της και ειδικά το παιδί της που την υπεραγαπά έχει καταφέρει να τη βγάλει από αυτό το τέλμα.

Οι δικοί της άνθρωποι ελπίζουν πλέον ότι θα ξεπεράσει σιγά-σιγά την κατάθλιψη με τη θεραπεία την οποία εφαρμόζει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και με τη στήριξη τους. Κάτι που ευχόμαστε ολόψυχα για τη γυναίκα – είδωλο που δημιούργησε σχολή στο τραγούδι.

Ράνια Καρατζαφέρη