MEN'S GUIDE

Είμαι πολύ μεγάλος για να...;

Είμαι πολύ μεγάλος για να...;

Μεγαλώνεις κι όσο μεγαλώνεις αναρωτιέσαι αν κάποιες από τις στυλιστικές σου επιλογές είναι φάουλ για την ηλικία σου. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι το μούσι.Το άφησες στο πλαίσιο των χιπστερικών σου ετών και τώρα το σκέφτεσαι... Άσε που μπορεί να έχεις παχύνει και το σαγόνι σου να διαθέτει προγούλι καθόλα ακατάλληλο για κοινή θέα.Σε αυτήν την περίπτωση άσε το μούσι στη θέση του.

Η μόδα. Κάποτε το 'ψαχνες το ζήτημα, αλλά αν έχεις καβατζάρει τα 30 μάλλον είσαι λίγο σκεπτικός με όσα παρουσιάζονται στις πασαρέλες.
Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα περισσότερα κομμάτια που παρουσιάζονται στις πασαρέλες δε γίνεται να φορεθούν στο δρόμο. Λογικά από κάποια ηλικία και έπειτα διαμορφώνουμε το προσωπικό μας στυλ, έχουμε καταλάβει τι μας πηγαίνει και τι όχι και κυρίως ξέρουμε με ποια ρούχα νιώθουμε ο εαυτός μας.

Φόρμες. Κάποτε τις φόραγες παντού και ένιωθες πολύ ωραία. Γιατί ξαφνικά τώρα που μεγάλωσες κάθε φορά που τις φοράς σου έρχονται στο μυαλό εικόνες τύπου: κοιλαράς οικογενειάρχης φορτώνει 4χρονα στο οικογενειακό βαν; Για να σταματήσεις να νιώθεις έτσι η λύση είναι μία. Ξεφορτώσου αυτές τις φόρμες και αγόρασε καινούργιες. Πιο μοντέρνες, με καλύτερα υλικά και φυσικά άλλο στυλ.

Πλεκτά. Κάποτε...παλιά. Τώρα με τη μπυροκοιλιά όχι πια. Το κόλπο είναι να παίρνεις ένα νουμεράκι μεγαλύτερο και να φοράς και μια ή δύο μπλουζάκια από μέσα. Κόβει κάπως το φούσκωμα που φαίνεται στο στομάχι σου.

Σχετικές ειδήσεις