MEN'S GUIDE

Οι συνήθειες που εκνευρίζουν τους συναδέλφους σου

Οι συνήθειες που εκνευρίζουν τους συναδέλφους σου

Όσο καλός και να είσαι στη δουλειά σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που ενδεχομένως κάνεις χωρίς να τους δίνεις σημασία. Δίνουν όμως οι άλλοι και κάπως έτσι δυναμιτίζεις την εικόνα σου.

Σύμφωνα με τον Dr Travis Bradberry, Πρόεδρο της TalentSmart υπάρχουν κάποια λάθη που γίνονται πολύ συχνά και πάντα προκαλούν ενόχληση. Αυτά είναι τα εξής:

Πισώπλατα μαχαιρώματα. Εάν το κάνεις χάνεις πολλούς πόντους στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αφενός οι συνάδελφοί σου εκνευρίζονται, αφετέρου οι επικεφαλής σε κακοχαρακτηρίζουν.

Κουτσομπολιό. Αν κάνεις το λάθος να συζητάς με κάποιους από τους συναδέλφους τα προσωπικά τρίτων είναι εύκολο να υποθέσουν ότι το αυτό κάνεις και για τα δικά τους ζητήματα όταν δεν είναι παρόντες.

Δηλώσεις σχετικά με το πόσο μισείς τη δουλειά σου. Οι περισσότεροι άνρθρωποι θα σε χαρακτηρίσουν πηγή αρνητισμού. Δες το αλλιώς κανείς δε θέλει να ακούει κατά τη διάρκεια της εργασιακής του ημέρας πόσο μισείς τη δουλειά σου.

Ψέμματα. Αργά ή γρήγορα θα πιαστείς να λες ψέμματα και τότε πολύ απλά κανείς δε σε εμπιστεύεται. Ακόμα κι αν το ψέμμα έχει ειπωθεί με τις καλύτερες προθέσεις παραμένει ψέμμα.

Σχετικές ειδήσεις