MEN'S GUIDE

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections: Men Spring 2016 (photos)

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει την London Collections: Men Spring 2016 (photos)

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger φιλοξένησε την παρουσίαση των δικών του Spring 2016 tailored και underwear συλλογών την οποία ακολούθησε ένα κεκλεισμένων των θυρών VIP δείπνο.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger έλαβε μέρος στη London Collections: Men Spring 2016 κατά την διάρκεια της οποίας παρουσίασε τις δικές του tailored και underwear συλλογές με κατ’ ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Tommy Hilfiger showroom στην Brompton Road

«Είμαι περήφανος που υποστηρίζω την London Collections: Men από την πρώτη της σεζόν και είμαι ενθουσιασμένος που φέτος συμμετέχουμε με μία αποκλειστική παρουσίαση των Spring 2016 συλλογών μας στο showroom της Brompton Road,» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η εμπλοκή μας είναι ιδιαίτερα συναρπαστική για εμάς υπό το πρίσμα της ανακοίνωσης του Rafael Nadal ως παγκόσμιο πρεσβευτή του brand Tommy Hilfiger για τις συλλογές underwear και tailored ξεκινώντας από αυτό το φθινόπωρο»

Οι συλλογές παρουσιάστηκαν σε ένα κατά παραγγελία σκηνικό με διακοσμητικά στοιχεία ειδικά φτιαγμένα για την εκδήλωση. Το brand σύστησε την TH Flex capsule συλλογή που θα λανσαριστεί την Άνοιξη του 2016 και διαθέτει κοστούμια, πουκάμισα και ενδύματα φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα για τον σύγχρονο, πολυάσχολο άντρα της πόλης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο χώρος που ήταν αφιερωμένος στην TH Flex περιελάμβανε πάτωμα εμπνευσμένο από γήπεδο τέννις, μανεκέν σε στάσεις δράσης και κίνησης φορώντας TH Flex κοστούμια και καλλιτεχνικές προθήκες για τα λογότυπα Tommy Hilfiger και TH Flex φτιαγμένα από κόκκινες, λευκές και μπλε μπάλες του τένις.

Η συλλογή Tommy Hilfiger Tailored ήταν χωρισμένη σε δύο χώρους έναν για τα κλασικά ενδυματολογικά κοστούμια και ένα για τα fashion κοστούμια, αντίστοιχα, τα οποία ήταν τοποθετημένα μπροστά από τον τοίχο των τροπικών φυτών ώστε να τις συνδέσουν με το concept της νησιώτικης μετάβαστης της συλλογής Spring 2016.

Η συλλογή Tommy Hilfiger underwear παρουσιάστηκε από μοντέλα μπροστά σε ένα σκηνικό που μιμήθηκε την όψη αυθεντικών αποδυτηρίων γηπέδου, όλα εμπευσμένα από υην παγκόσμια ενέγεια της εκπροσώπησης του brand από τον άσσο του τέννις Rafael Nadal.

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων, ο Tommy Hilfiger παραχώρησε ένα κεκλεισμένων των θυρών δείπνο για τους ανθώπους του κλάδου στο The Ivy, το διάσημο εστιατόριο που πρόσφαατα άνοιξε ξανά.
Ο Tommy υποδέχτηκε μία σειρά από διεθνείς φίλους του brand στο welcome cocktail και στο δείπνο που συμπεριλαμβανόντουσαν το σύμβολο της μουσικής Lionel Richie, ο ηθοποιός Sean Bean; τα μοντέλα Johannes Huebl, David Gandy, Oliver Cheshire και Robert Konjic, ο μουσικός Tinie Tempah και ο κοσμικός Jack Guiness.