ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το... μουστάκι επιστρέφει στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Έγκλημα στον Νείλο»

Έγκλημα στον Νείλο
To «Έγκλημα στον Νείλο» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου 2022
20th Century Fox

Ο Κένεθ Μπράνα γίνεται ξανά Ηρακλής Πουαρό για να εξιχνιάσει το Έγκλημα στον Νείλο.

Ο Κένεθ Μπράνα, (μαζί με το μουστάκι του), επιστρέφει ως Ηρακλής Πουαρό στη νέα επερχόμενη ταινία Death on the Nile (Έγκλημα στον Νείλο), τρία χρόνια μετά το Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές του 2017.

H 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο επίσημο τρέιλερ με την πάντα εντυπωσιακή Γκαλ Γκαντότ σε πρώτο πλάνο.

Η ταινία φυσικά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι που κυκλοφόρησε το 1937 και ακολουθεί μια κρουαζιέρα στον Νείλο, στην οποία κάθε ίχνος ειδυλλιακής ατμόσφαιρας καταστρέφεται με ανατριχιαστικό τρόπο όταν η Λινέτ Ρίτζγουεϊ βρίσκεται πυροβολημένη στο κεφάλι. Ήταν νέα, όμορφη, μια κοπέλα που είχε τα πάντα – ώσπου έχασε τη ζωή της. Ο Ηρακλής Πουαρό θυμάται αυτομάτως το ξέσπασμα μιας συνεπιβάτιδάς του νωρίτερα: «Θέλω να κολλήσω το αγαπημένο μου πιστολάκι στο κεφάλι της και να τραβήξω απλώς τη σκανδάλη». Είναι δυνατόν όμως η λύση του μυστηρίου να είναι τόσο απλή;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μπράνα, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπογράφει και εδώ τη σκηνοθεσία, ενώ στο καστ εκτός από την Γκαντότ, συναντάμε επίσης τους: Άρμι Χάμερ, Έμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο. Στην παραγωγή επιστρέφει ξανά ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Η ταινία «Εγκλημα στον Νείλο» πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρές αντιδράσεις για τη νοτιοκορεάτικη σειρά «Snowdrop» - Γιατί διαμαρτύρονται οι ακαδημαϊκοί

H Σάρον Στόουν επιστρέφει στην οθόνη - Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά θα τη δούμε!

Οι Times για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Να γιατί είναι επιτακτική η επιστροφή τους στην Ελλάδα