ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κόρντεϊ Κοξ: Όταν η «Μόνικα» χόρευε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν στο «Dancing in the Dark»

Κόρτνεϊ Κοξ
Kόρτνεϊ Κοξ και Μπρους Σπρίνγκστιν τα σπάνε πάνω στη σκηνή
YouTube

Η Κόρτνεϊ Κοξ ακόμα θυμάται το άγχος και τη νευρικότητα που ένιωθε όταν χόρευε στο βιντεοκλίπ του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Η Κόρτνεϊ Κοξ θυμάται την οντισιόν για το εμβληματικό cameo που έκανε στο βιντεοκλίπ του Μπρους Σπρίνγκστιν για το τραγούδι Dancing in the Dark.

Η «Μόνικα» των αγαπημένων μας Friends βρέθηκε καλεσμένη του Χάουαρντ Στερν και μεταξύ άλλων μίλησε για το άγχος και τη νευρικότητα που είχε τόσο κατά τη διάρκεια του βίντεο όσο και στην οντισιόν.

«Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι τόσο υπέροχος… Θεέ μου, είναι απίστευτος. Λατρεύω αυτό το τραγούδι», δηλώνει η Κοξ. «Ντρέπομαι λίγο, όπως ντρεπόμουν και τότε στο κλιπ. Είδες τον χορό μου; Ήταν απαίσιος. Δεν ήμουν κακή χορεύτρια, όμως το συγκεκριμένο ήταν φρικτό. Είχα πολύ άγχος», συμπληρώνει η ηθοποιός για τον χορό της με το «Αφεντικό» Μπρους Σπρίνγκστιν στο βίντεο.

Όσο για την οντισιόν προσθέτει: «Νόμιζα ότι βρισκόμουν στο λάθος μέρος. Ήμουν κάπως: "δεν ξέρω τι κάνουν αλλά εγώ δεν μπορώ να λυγίσω καν το πόδι μου". Αυτό ήταν. Πήγα το γραφείο του Μπράιαν Ντε Πάλμα, έβαλε μουσική και μου είπε "Εμπρός, χόρεψε". Και σκεφτόμουν "Τώρα; Εδώ; Μπροστά σου; Εμείς οι δύο μόνο;".

Πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος που με διάλεξαν. Επειδή ήμουν okay! Αυτό ζητούσαν, έναν θαυμαστή που δεν θα το πίστευε!», εξηγεί η Κοξ.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Και θυμηθείτε την cameo εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ του Μπρους Σπρίνγκστιν, Dancing in the Dark:

Διαβάστε επίσης:

Ο Έντι Μέρφι και ο Μπιλ Μάρεϊ παραλίγο να παίξουν τον Μπάτμαν και τον Ρόμπιν!

The Batman: Πηγή έμπνευσης ο Αλ Πατσίνο στον «Νονό» για τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Netflix: Τέχνη, πόλεμος και F1 - Οι νέες σειρές και οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα