ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του «The Crown»!

πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι
Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι το 2005
AP

Το Netflix αναζητά νεαρούς ηθοποιούς που θα υποδυθούν τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. 

Όσο εμείς περιμένουμε την κυκλοφορία της πέμπτης σεζόν του The Crown τον Νοέμβριο, το Netflix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του έκτου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς.

Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αύγουστου στο Ηνωμένο Βασίλειο και η παραγωγή ήδη αναζητά τους δύο νεαρούς ηθοποιούς που θα υποδυθούν τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Συγκεκριμένα, το Netflix, αναζητά δύο ηθοποιούς με «έντονη φυσική ομοιότητα» για να υποδυθούν τα αδέρφια. Ο ηθοποιός που θα παίξει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πρέπει να είναι μεταξύ 16-21 ετών, ενώ εκείνος που θα αναλάβει τον ρόλο του Χάρι, 16-20 ετών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν απαιτείται προηγουμένη εμπειρία στην υποκριτική. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ ψάχνουν τους δύο πρίγκιπές τους σε σχολεία, θεατρικές ομάδες και πανεπιστήμια όλης της χώρας.

Η έκτη και τελευταία σεζόν του The Crown αναμένεται να εξερευνήσει τα γεγονότα των αρχών της δεκαετίας του 2000, στον απόηχο του θανάτου της μητέρας των δύο αγοριών, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Αν και οι παραγωγοί δεν αποκαλύπτουν ποτέ την ιστορία τους εκ των προτέρων, το 2001 ο 19χρονος -τότε- πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στη Σκωτία, όπου θα συναντούσε τη μέλλουσα σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον. Είναι επίσης η χρονιά που ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να συνελήφθη «να καπνίζει τακτικά κάνναβη και να πίνει αλκοόλ». Το γεγονός αυτό οδήγησε τον πρίγκιπα Κάρολο να πάει τον νεαρό πρίγκιπα σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης για χρήστες ηρωίνης, σε μια προσπάθεια να τον τρομάξει.

Και οι δύο πρίγκιπες απασχόλησαν επίσης τα ταμπλόιντ με τα... νυχτοπερπατήματά τους στα κλαμπ του Λονδίνου, παρέα με δεκάδες λαμπερές, νεαρές γυναίκες.


Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να παίξει τον ρόλο του κακού στο επόμενο «Μπάτμαν»!

Netflix: Η νέα έξτρα χρέωση που βάζει φρένο στο μοίρασμα των κωδικών!

«Έτερος Εγώ – Νέμεσις»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της σειράς