ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έτερος Εγώ – Νέμεσις»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της σειράς

Έτερος Εγώ
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης επιστρέφει στον ρόλο του «Δημήτρη Λαΐνη»
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ» αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ». Την είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας με μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, από το σετ των γυρισμάτων.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον περασμένο Ιανουάριο, όπως είχε δηλώσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο Newsbomb.gr, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια και καθυστέρησε την παραγωγή.


Στον τρίτο κύκλο της σειράς που έχει τίτλο «Έτερος Εγώ – Νέμεσις», επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Πέτρος Λαγούτης, ενώ θα υπάρξουν και 51 καινούριοι χαρακτήρες και πολλές guest εμφανίσεις ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε να επιστρέφει και μια γνώριμη από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την ταινία Έτερος Εγώ. Ο λόγος για τη νοσοκόμα (για όσους έχουν δυνατή μνήμη) με την οποία είχε σχέση ο «Δημήτρης Λαΐνης» (Δαδακαρίδης). Μάλιστα στο νέο κύκλο θα μάθουμε τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι, για τον οποίο η ταινία μάς είχε αφήσει στο σκοτάδι. Άλλωστε στη Νέμεση όλοι θα εισπράξουν τη συνέπεια των πράξεων και των επιλογών που έκαναν και όλα τα ερωτήματα πρόκειται να βρουν την απάντησή τους...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει ήδη ετοιμάσει τα επόμενα βήματά του μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του Έτερος Εγώ. Συγκεκριμένα, έχει γράψει μια νέα σειρά αλλά και δύο νέες ταινίες.

«Επειδή με ξεκουράζει το γράψιμο, στο ενδιάμεσο της προετοιμασίας του "Έτερος Εγώ" έγραψα άλλη μια σειρά διαφορετικής θεματολογίας και άλλα δύο σενάρια ταινιών. Επίσης, άλλες δύο σκαλέτες σειρών που περιμένω να βάλω μπροστά μετά το "Έτερος Εγώ" για να αλλάξω και λίγο θεματολογία και να κάνω κάτι άλλο.

Αλλά είναι τόσο απαιτητικό το "Έτερος Εγώ" που αν και στον κενό μου χρόνο μπόρεσα να φτιάξω 3-4 πρότζεκτ, δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους με την προσοχή που πρέπει μέχρι να τελειώσω τη σειρά αυτή», έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης.

Το «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Cosmote TV το 2023.

Διαβάστε επίσης:

Δράση, συγκίνηση και αστέρια - Αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας


Παναγία των Παρισίων: Ανακαλύφθηκε αρχαία σαρκοφάγος του 14ου αιώνα

«Ταξίδι στα αστέρια»: Η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού σε μια ταινία για όλους

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας του Έτερος Εγώ στο Newsbomb.gr: Τι συμβαίνει με τη χρήση όπλων στις ταινίες του