ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Σωτήρη Τσαφούλια πότε κυκλοφορεί η τρίτη σεζόν της σειράς;

Έτερος Εγώ

Ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ, Σωτήρης Τσαφούλιας μιλάει στον Newsbomb.gr για την έναρξη των γυρισμάτων και την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Έτερος Εγώ.

Όλοι οι φαν του Έτερος Εγώ, περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία της τρίτης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς που θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ – Νέμεσις».

Στην πρόσφατη επικοινωνία μας ο σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας μάς αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και το πότε προγραμματίζεται η πρεμιέρα της σειράς. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, τα σενάρια των επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί και είναι στο στάδιο του προγραμματισμού και της έναρξης των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου τον Ιανουάριο του 2022! Αν όλα πάνε καλά, η τρίτη σεζόν θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Μέχρι στιγμής, αν όλα πάνε καλά, ο σχεδιασμός μας είναι να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2022 και συγκεκριμένα γύρω στις 15 με 20 του μήνα. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν μέχρι τον Απρίλη και ξαναλέω, αν όλα πάνε καλά, υπολογίζω πως τον Σεπτέμβριο του 2022, Θεού και Cosmote θέλοντος, θα βγει στον αέρα. Όλα αυτά εκτός απροόπτου».

Στον τρίτο κύκλο του Έτερος Εγώ εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες που υποδύονται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ή ο Πέτρος Λαγούτης, θα υπάρξουν και 51 καινούριοι χαρακτήρες. Επίσης θα δούμε και μια γνώριμη από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την ταινία Έτερος Εγώ. Ο λόγος για τη νοσοκόμα (για όσους έχουν δυνατή μνήμη) με την οποία είχε σχέση ο Δημήτρης Λαΐνης. Μάλιστα στο νέο κύκλο θα μάθουμε τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι, για τον οποίο η ταινία μάς είχε αφήσει στο σκοτάδι. Άλλωστε στη Νέμεση όλοι θα εισπράξουν τη συνέπεια των πράξεων και των επιλογών που έκαναν και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει ήδη ετοιμάσει τα επόμενα βήματά του μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του Έτερος Εγώ. Συγκεκριμένα, έχει γράψει μια νέα σειρά αλλά και δύο νέες ταινίες.

«Επειδή με ξεκουράζει το γράψιμο, στο ενδιάμεσο της προετοιμασίας του Έτερος Εγώ έγραψα άλλη μια σειρά διαφορετικής θεματολογίας και άλλα δύο σενάρια ταινιών. Επίσης, άλλες δύο σκαλέτες σειρών που περιμένω να βάλω μπροστά μετά το Έτερος Εγώ για να αλλάξω και λίγο θεματολογία και να κάνω κάτι άλλο.

Αλλά είναι τόσο απαιτητικό το Έτερος Εγώ στο σύμπαν που ναι μεν στον κενό μου χρόνο μπόρεσα να φτιάξω 3-4 πρότζεκτ αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους με την προσοχή που πρέπει μέχρι να τελειώσω τη σειρά αυτή», καταλήγει.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.