ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να παίξει τον ρόλο του κακού στο επόμενο «Μπάτμαν»!

Νίκολας Κέιτζ
O Νίκολας Κέιτζ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The Unbearable Weight of Massive Talent» στο Τέξας
AP

Μόνο ο Νίκολας Κέιτζ θα μπορούσε να θυμηθεί τον συγκεκριμένο εχθρό του Μπάτμαν...

O Νίκολας Κέιτζ αυτοπροτάθηκε για την επόμενη ταινία Μπάτμαν. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει τον ρόλο του «κακού» ενάντια στον «Σκοτεινό Ιππότη». Και φυσικά δεν θέλει να ενσαρκώσει κάποιον top-star εχθρό του Μπάτμαν, αλλά τον Egghead, τον σχετικά άγνωστο χαρακτήρα που έπαιξε ο Βίνσεντ Πράις στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 60.

«Το σκεφτόμουν τώρα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον που παίζει τον Μπάτμαν», ανέφερε ο Κέιτζ προσθέτοντας ότι δεν έχει δει ακόμα τη νέα ταινία του Ματ Ριβς αλλά σκοπεύει να το κάνει και μάλιστα πιστεύει ότι είναι καταπληκτική.

«Ο κακός που έπαιξε ο Βίνσεντ Πράις στην τηλεοπτική σειρά των 60s, ο Egghead. Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσω τον Egghead. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να τον κάνω απόλυτα τρομακτικό. Έχω ένα κόνσεπτ για αυτόν, για αυτό ας το πούμε εκεί στη Warner Bros. Να το ξέρουν. Θέτω υποψηφιότητα για τον Egghead», δήλωσε ο Κέιτζ.

Egghead

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Egghead ήταν ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε ειδικά για την τηλεοπτική σειρά Μπάτμαν της δεκαετίας του 1960 και τον έπαιξε ο γνωστός από τις ταινίες τρόμου, Βίνσεντ Πράις.

Ο χαρακτήρας εμφανιζόταν με ένα λευκό-κίτρινο κοστούμι, είχε σήμα κατατεθέν το μεγάλο, φαλακρό -σαν αυγό- κεφάλι του και πίστευε ότι ήταν ο πιο έξυπνος εγκληματίας του κόσμου.

Τα εγκλήματά του συνόδευε πάντα κάποιο είδος αυγού, είτε με τη μορφή όπλου ή άλλου αντικειμένου. Αν και δεν είναι σαφές εάν ο Egghead θα επιστρέψει ποτέ σε μελλοντικές ταινίες του Μπάτμαν, φαίνεται ότι η Warner Bros. θα ξέρει πλέον ποιον να καλέσει εάν θέλει να τον συμπεριλάβει...

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Η νέα έξτρα χρέωση που βάζει φρένο στο μοίρασμα των κωδικών!

«Έτερος Εγώ – Νέμεσις»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της σειράς

Δράση, συγκίνηση και αστέρια - Αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας