ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Insidious: The Red Door»: O τρόμος κρύβεται πίσω από την κόκκινη πόρτα

Insidious: The Red Door
Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας
Αρχείο Newsbomb.gr

Το «Insidious: The Red Door» είναι η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου franchise τρόμου και μόλις απέκτησε επίσημο τρέιλερ.

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας τρόμου «Insidious: The Red Door» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι.

Είναι η πέμπτη κατά σειρά ταινία του franchise που δημιουργήθηκε από τους Τζέιμς Γουάν και Λι Γουανέλ και φέρνει στο φως «το τελευταίο κεφάλαιο μιας ακόμη τρομακτικής ιστορίας για την οικογένεια Λάμπερτ».

Το σενάριο το οποίο είναι βασισμένο σε μια ιστορία του Γουανέλ υπογράφει ο Σκοτ Τιμς (Scott Teems) με τον Πάτρικ Γουίλσον να πρωταγωνιστεί και παράλληλα να κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Η νέα ταινία παίρνει την σκυτάλη 10 χρόνια μετά την πρώτη φορά που η οικογένεια Λάμπερτ έπεσε θύμα των κακόβουλων πνευμάτων του Further. Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας το όνειρο του Ντάλτον να φοιτήσει στο κολέγιο γίνεται εφιάλτης καθώς επιστρέφουν δαίμονες από το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας και κρύβονται πίσω από την κόκκινη πόρτα.

Από το αρχικό καστ επιστρέφουν οι ηθοποιοί Τάι Σίμπκινς, Ρόουζ Μπερν, Άντριου Άστορ και Λιν Σάιε.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Σινκλέρ Ντανιέλ και Χιαμ Αμπάς, ενώ την παραγωγή της ταινίας υπογράφει μεταξύ άλλων ο Τζέισον Μπλαμ.

Η ταινία θα αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από την Κόκκινη Πόρτα στις 7 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Στο Netflix η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επίσημο τρέιλερ

Αντζελίνα Τζολί - Χάλι Μπέρι: Για πρώτη φορά μαζί σε ταινία δράσης

Αλ Πατσίνο: «Έδωσα στον Χάρισον Φορντ μια καριέρα και δεν με ευχαρίστησε ποτέ»