ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έπιασε δουλειά στο Netflix - H νέα του θέση

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Fubar του Netflix
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Fubar του Netflix
Netflix

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει καθήκοντα «Chief Action Officer» στο Netflix γιατί «κανείς δεν ξέρει και δεν αγαπάει την δράση όπως εκείνος».

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξεκινάει μια νέα «καριέρα»! Ο γνωστός ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις του με το Netflix, αναλαμβάνοντας τη θέση του «Chief Action Officer» (υπεύθυνου δράσης), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Την είδηση συνοδεύει ένα ευρηματικό και χιουμοριστικό promo βίντεο με πρωταγωνιστή τον Άρνι να μας ενημερώνει για τα νέα του... «καθήκοντα» αλλά και τις επερχόμενες σειρές και ταινίες δράσης του Netflix που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο καιρό.

«Κανείς δεν γνωρίζει τη δράση όσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ» και «Κανείς δεν αγαπάει τη δράση όσο εγώ», λέει ο ίδιος στην αρχή του βίντεο εξηγώντας πως αυτός είναι ο λόγος που δέχτηκε τη... «δουλειά».

Δεν είναι ακριβώς σαφές τι συνεπάγεται η δουλειά του 75χρονου ως Chief Action Officer του Netflix, αλλά ο σούπερ σταρ λέει στο βίντεο, έξω από τα γραφεία του Netflix στην Καλιφόρνια ότι εργάζεται «όλο το εικοσιτετράωρο» για να φέρει στο κοινό τη «μεγαλύτερη δράση στον κόσμο».

«Οπότε βασικά αυτή δεν είναι μια πραγματική θέση και είναι απλώς μια διαφήμιση, σωστάς;» σχολίασε ένας χρήστης του Reddit για το promo βίντεο.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο σταρ του Terminator αγαπά τόσο πολύ τη δράση, που χρησιμοποίησε ακόμη και το δικό του τανκ M47 Patton στο βίντεο - το οποίο έφερε από την Αυστρία - σύμφωνα με το Tudum.

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε μάλιστα ότι οδήγησε το τανκ μόνος του. «Αν οδηγούσα εγώ πραγματικά; Φυσικά. Δεν θα άφηνα σε κάποιον άλλο την ευχαρίστηση», είπε στο Tudum.

Για να είμαστε σαφείς πάντως, στο προφίλ του στο LinkedIn ο Σβαρτσενέγκερ αναφέρει τον τίτλο πρόεδρος της Oak Productions, εταιρείας παραγωγής βίντεο.

Στις επερχόμενες παραγωγές του Netflix περιλαμβάνονται τα «Extraction 2», τρίτη σεζόν του «The Witcher», «Heart of Stone» και φυσικά το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σβαρτσενέγκερ με το Fubar, τη σειρά δράσης που κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Πρεμιέρα για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Άσχημα νέα για τους φαν - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει τελειώσει με τον «Εξολοθρευτή»

Μάιος στο Netflix με Σβαρτσενέγκερ και JLo: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Κυκλοφορεί βιβλίο με τους 7 κανόνες του για τη ζωή