ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Πρεμιέρα για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Fubar
O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Fubar
Netflix

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix από τις 22 έως 28 Μαΐου 2023.

H πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμωδία δράσης, FUBAR υποδυόμενος έναν πράκτορα της CIA. Επίσης, το Mother's Day και το Tin & Tina είναι δύο νέες ταινίες που αξίζουν την προσοχή μας αυτή την εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν στο Netflix, από τις 22 έως 28 Μαΐου 2023.

Σειρές του Netflix

FUBAR
Κυκλοφορεί 25/05/2023

Λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό κι αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά.

Ταινίες του Netflix

Μητρική Αγάπη (Mother's Day)
Κυκλοφορεί 24/05/2023

Όταν απάγεται ο γιος που δεν γνώρισε ποτέ, η πρώην πράκτορας Νίνα ξεσκονίζει τις δολοφονικές της δεξιότητες για να τον φέρει σπίτι – όποιος κι αν της σταθεί εμπόδιο.

Αίμα και Χρυσός (Blood & Gold)
Κυκλοφορεί 26/05/2023

Στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό.

Τιν και Τίνα (Tin & Tina)
Κυκλοφορεί 26/05/2023

Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Θύμα/Ύποπτος (Victim/Suspect)
Κυκλοφορεί 23/05/2023

Όταν μια δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση μιας γυναίκας που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού, καταλαβαίνει ότι οι αρχές αντιστρέφουν τους όρους στα θύματα.

Διαβάστε επίσης

Netflix: To ρεκόρ που έσπασε η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ

Netflix: Έρχεται νέα ταινία Bird Box - Πότε κάνει πρεμιέρα

Τζένιφερ Λόρενς: «Τα γυρίσματα με τους ΝτιΚάπριο και Σαλαμέ ήταν απόλυτη καταστροφή»