ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μια γρήγορη ματιά από την τρίτη σεζόν του «Bridgerton»

Το ρομαντικό δράμα εποχής του Netflix επιστρέφει
Το ρομαντικό δράμα εποχής του Netflix επιστρέφει
Netflix

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Bridgerton» θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη

H τρίτη σεζόν του Bridgerton πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Colin και την Penelope και το Netflix μας δίνει τώρα μια γρήγορη ματιά μέσα από ένα σύντομο τρέιλερ που αποκάλυψε.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι το τρίτο βιβλίο της σειράς της Julia Quinn εστιάζει στην ερωτική ζωή του Benedict Bridgerton. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο τρίτος κύκλος της σειράς του Netflix θα προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και θα ασχοληθεί με το θέμα του τέταρτου βιβλίου της συγγραφέως, το οποίο είναι η Penelope.

Θυμίζουμε ότι ο δημιουργός Chris Van Dusen παραιτήθηκε από showrunner μετά τη 2η σεζόν της σειράς, με τον Jess Brownell να αναλαμβάνει τη θέση του.

Μια ακόμα αλλαγή που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν είναι ο ρόλος της Francesca Bridgerton, που στο παρελθόν είχε παίξει η Ruby Sokes. Το ρόλο ανέλαβε η Hannah Dodd.

Στη σύντομη περιγραφή του το Netflix αναφέρει: «Φαίνεται πως η δεσποινίς Φέδερινγκτον πέρασε πολύ χρόνο να παρατηρεί τα μάτια του κυρίου Μπρίτζερτον, άρα μένει να αναρωτηθούμε τι θα βγει από όλο αυτό... Η σεζόν 3 του Μπρίτζερτον θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη με το μέρος 1 να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου και το μέρος 2 στις 13 Ιουνίου. Μόνο στο Netflix».

Διαβάστε επίσης

Το ανιστόρητο Netflix: Τι πραγματικά έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος όταν του έστειλαν δυο… όμορφους νέους

O Nτάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για το «Knives Out 3» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Netflix: «Squid Game» και «Emily in Paris» έρχονται με νέες σεζόν το 2024