ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Η τρίτη σεζόν του «Bridgerton» κάνει τη μεγάλη ανατροπή!

Bridgerton
H δεύτερη σεζόν του Bridgerton βρίσκεται στην κορυφή με τις πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες σειρές του Netflix
Netflix

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Bridgerton», δεν θα ακολουθήσει την ιστορία του αντίστοιχου βιβλίου της Julia Quinn.

H τρίτη σεζόν του Bridgerton πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία αγάπης ανάμεσαν στον Colin και την Penelope.

Την αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Nicola Coughlan η οποία υποδύεται την Pelelope Featherington στο ρομαντικό δράμα εποχής του Netflix. Η ηθοποιός ανέφερε ότι αντίθετα με τις δύο πρώτες σεζόν, ο τρίτος κύκλος βασιστεί στο αντίστοιχο βιβλίο της Julia Quinn.

Για την ιστορία, το τρίτο βιβλίο της σειράς εστιάζει στην ερωτική ζωή του Benedict Bridgerton. Ωστόσο, ο τρίτος κύκλος της σειράς του Netflix θα προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και θα ασχοληθεί με το θέμα του τέταρτου βιβλίου της συγγραφέως, το οποίο είναι η Penelope.

Θυμίζουμε ότι ο δημιουργός Chris Van Dusen παραιτήθηκε από showrunner μετά τη 2η σεζόν της σειράς, με τον Jess Brownell να αναλαμβάνει τη θέση του.

«Το Bridgerton θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και νομίζω ότι έκανα αυτό που είχα σκοπό να κάνω», δήλωσε στους RadioTimes τον Μάρτιο. «Το γεγονός ότι αυτή η σειρά έχει γίνει η μεγαλύτερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix, είναι κάτι για το οποίο είμαι και πάντα θα είμαι απίστευτα περήφανος. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρετε, ήρθε η ώρα να προχωρήσω και ελπίζω να δημιουργήσω ξανά αυτή τη μαγεία στο εγγύς μέλλον».

Μια ακόμα αλλαγή που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν είναι ο ρόλος της Francesca Bridgerton, που στο παρελθόν είχε παίξει η Ruby Sokes. Η Sokes πρόκειται να έχει κεντρικό ρόλο στο «Lockwood & Co.» του Netflix, έτσι αποχώρησε από τη σειρά και τον ρόλο ανέλαβε η Hannah Dodd.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Αυτή είναι η ηθοποιός που αποχωρεί από το «Bridgerton»

Ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε σε σκηνή του «Bridgerton»!

Το «Bridgerton» μόλις έσπασε το ρεκόρ του στο Netflix!