ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Αυτή είναι η ηθοποιός που αποχωρεί από το «Bridgerton»

Bridgerton 2η σεζόν
Ο δεύτερος κύκλος του «Bridgerton» έσπασε ρεκόρ στο Netflix
Netflix

H τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Bridgerton» βρήκε τη νέα Francesca του.

Στον τρίτο κύκλο του Bridgerton φαίνεται ότι θα δούμε πολύ περισσότερο την Francesca, μόνο που θα μοιάζει κάπως διαφορετική...

Σύμφωνα με το Deadline, η Χάνα Ντοντ (Anatomy of a Scandal) πρόκειται να αντικαταστήσει τη Ρούμπι Στόουκς στο επιτυχημένο δράμα εποχής του Netflix. Η Στόουκς όπως μαθαίνουμε, έχει αποχωρήσει από τη σειρά για να αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο Lockwood & Co., το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του Τζόναθαν Στράουντ και θα κυκλοφορήσει επίσης στο Netflix.

Μέχρι στιγμής, η δεύτερη μικρότερη κόρη της οικογένειας Bridgerton έχει κάνει δύο φευγαλέες εμφανίσεις στην πρώτη σεζόν, ενώ στον δεύτερο κύκλο εμφανίστηκε στα τρία πρώτα επεισόδια, προτού εξαφανιστεί χωρίς εξήγηση, καθώς η Στόουκς αποχώρησε για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Lockwood & Co.

«Λατρεύω τη Francesca αλλά τη χάσαμε στα μέσα της 2ης σεζόν», ανέφερε ο Κρις Βαν Ντούσεν, δημιουργός της σειράς σε συνέντευξή του στο TVLine στα τέλη Μαρτίου.

Χάνα Ντοντ - Ρούμπι Στόουκς
H Χάνα Ντοντ (αριστερά) πρόκειται να αντικαταστήσει τη Ρούμπι Στόουκς (δεξιά) στην 3η σεζόν του BridgertonAP


Σημειώνεται ότι η Francesca Bridgerton αποτελεί ένα μυστήριο μέσα στη φλύαρη και εξωστρεφή οικογένειά της. Παρά τη συνεσταλμένη και επιφυλακτική φύση της, η νεαρή κοπέλα τα πάει καλά με τις κοινωνικές συναναστροφές και όπως φαίνεται τραβάει την προσοχή όταν η ίδια δεν το επιθυμεί.

Η Francesca αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο σε μια πιθανή έκτη σεζόν του Bridgerton η οποία θα βασιστεί στο έκτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν με τίτλο «When He Was Wicked».


Διαβάστε επίσης

Ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε σε σκηνή του «Bridgerton»!

Το «Bridgerton» μόλις έσπασε το ρεκόρ του στο Netflix!

Netflix: Το spinoff του Bridgerton βρήκε τη βασίλισσά του