ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Το spinoff του Bridgerton βρήκε τη βασίλισσά του

Bridgerton
Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton κυκλοφόρησε στο Netflix στις 25 Μαρτίου, σπάζοντας κάθε ρεκόρ
Netflix

Η ηθοποιός India Amarteifio θα υποδυθεί τη νεαρή βασίλισσα Charlotte στην prequel spinoff σειρά του Netflix.

Το spinoff του Bridgerton του Netflix που επικεντρώνεται στη νεότερη βασίλισσα Charlotte συμπλήρωσε το καστ - συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της νεαρής βασίλισσας.

Η India Amarteifio (Line of Duty) θα παίξει τη νεότερη εκδοχή της Charlotte στην prequel σειρά οκτώ επεισοδίων, την οποία υπογράφει η εκτελεστική παραγωγός του Bridgerton, Shonda Rhimes.

Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία του πώς ο γάμος της νεαρής βασίλισσας με τον Βασιλιά George πυροδότησε τόσο μια μεγάλη ιστορία αγάπης όσο και μια κοινωνική αλλαγή που οδήγησε στον κόσμο που φαίνεται στην αρχική σειρά.

Το casting του spinoff έρχεται αμέσως μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Bridgerton, στις 25 Μαρτίου, η οποία σημείωσε ρεκόρ αγγλόφωνης σειράς του Netflix κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Golda Rosheuvel, η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Charlotte στο Bridgerton, θα επαναλάβει τον ρόλο της στο prequel, όπως και η Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) και η Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton). Νέες προσθήκες στο καστ περιλαμβάνουν τους, Michelle Fairley, Corey Mylchreest, Arsema Thomas, Sam Clemmett, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri και τον Hugh Sachs του Bridgerton.

Η Charlotte του Amarteifio αρραβωνιάζεται τον βασιλιά της Αγγλίας παρά τη θέλησή της και φτάνει στο Λονδίνο μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι αυτό που περίμενε.

Η Fairley θα υποδυθεί την Augusta, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα που θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του γιου της ως μονάρχη σε μια μεταβαλλόμενη, εκσυγχρονιζόμενη Αγγλία. Ο Mylchreest (Sandman του Netflix) υποδύεται τον νεαρό Βασιλιά George, ο οποίος πάντα υποκλίνονταν στους περιορισμούς του στέμματος - μέχρι που μοιράζεται τον χώρο και το κρεβάτι του, με τη νέα του σύζυγο, η οποία τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους κρυμμένους δαίμονές του. Η Thomas θα υποδυθεί τη νεότερη Agatha Danbury, η οποία χρησιμοποιεί την άφιξη της Charlotte για να βρει τον δικό της δρόμο στην κοινωνία.

Ο Clemmett θα υποδυθεί τον νεότερο Brimsley, με τον Sachs να επαναλαμβάνει την παλαιότερη εκδοχή του χαρακτήρα του Bridgerton.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Tom Verica (Grey’s Anatomy, Scandal, Bridgerton).

Διαβάστε επίσης

Νέες ταινίες στα σινεμά: Από τον Morbius της Marvel στον Sonic τον σκαντζόχοιρο

Πολ Χέρμαν: Πέθανε ο ηθοποιός των «The Sopranos» και «Τα Καλά Παιδιά»