ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Coldplay: Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών για τις δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ

Οι Coldplay θα παίξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 και 9 Ιουνίου 2024
Οι Coldplay θα παίξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 και 9 Ιουνίου 2024
High Priority

Tέλος το θρίλερ με τις δύο συναυλίες των Coldplay! Θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο ΟΑΚΑ! Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έρχεται και η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας. 

Αγωνία τέλος για τους φαν των Coldplay στην Ελλάδα, καθώς οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία αναφέρει σχετικά με τη διεξαγωγή των συναυλιών:

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό».

Η κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ΟΑΚΑ και τη διεξαγωγή των συναυλιών των Coldplay

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Διαβάστε επίσης

Κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τις συναυλίες των Coldplay τον Ιούνιο

Sold out οι δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ