ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εξάρες για τη Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» μόλις έγινε πλατινένιο

Σαττι
Η Μαρίνα Σάττι είναι, χωρίς αμφιβολία, το πρόσωπο των ημερών
Fotinos Bakrisioris

Η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι που δίχασε τους Έλληνες αλλά λατρεύτηκε από τους ξένους ακροατές, έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι που με το το «ZARI» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το τραγούδι «παντρεύει» σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το ZARI που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα και Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top 50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του τραγουδιού τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική του κομματιού υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Βρείτε το “ZARI” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://marinasatti.lnk.to/ZARI

Executive Producers: Mike Stathakis, Ermis


Διαβάστε επίσης


Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σε....μανιάτικη εκδοχή

Eurovision: Τούρκος καθηγητής φωνητικής με πάνω από 1 εκατ. συνδρομητές αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Σε ρυθμούς Eurovision η ΕΛ.ΑΣ.: Το ποστ για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι