MEDIA

Eurovision 2024: Τρελαίνει κόσμο η Σάττι - Ο Ισπανός που έρχεται να τη συναντήσει και η 3η θέση

Eurovision 2024: Τρελαίνει κόσμο η Σάττι - Ο Ισπανός που έρχεται να τη συναντήσει και η 3η θέση

Η Μαρίνα Σάττι έχει ενθουσιάσει τους Eurofans

Μεγάλη είναι η δυναμική της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision με την Μαρίνα Σάττι να έχει εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους.

Ένας από αυτούς είναι και ο διάσημος Ισπανός YouTuber, Lavadom, ο οποίος έγινε viral εντός ελληνικών συνόρων παρακολουθώντας video clips τραγουδιών της Μαρίνας Σάττι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισπανός σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου χορεύει και τραγουδά το κομμάτι «Πάλι», που συμπεριλαμβάνεται στο Yenna, το πρώτο άλμπουμ της Σάττι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022. Φαίνεται κατενθουσιασμένος και μεγάλος fan της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

Μετά από αυτό ο Lavadom δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο στο οποίο είπε: «Μαζί με τον cameraman μου θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα, κάνοντας κάποιες στάσεις, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Θα προσπαθήσω να συναντήσω την Μαρίνα, να μείνω με την Μαρίνα και να γυρίσω ένα βίντεο». Έπειτα πρόσθεσε πως θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας μας 5 – 10 Απριλίου.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα Σάττι πάει πολύ καλά και στα στοιχήματα.

Η Μαρίνα Σάττι μέχρι χτες βρισκόταν στη 7η θέση για να κερδίσει τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά σήμερα συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρίες τη δείχνουν στην τρίτη θέση.

Η Ελλάδα με το «Ζάρι» προσφέρεται σε απόδοση 17.00 να κερδίσει τον διαγωνισμό και βρίσκεται πίσω από την Κροατία που έχει (3.00) και την Ελβετία που αυτή την ώρα έχει απόδοση (8.00).

Σχετικές ειδήσεις