ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για τον Τζόνι Ντεπ: Ήταν ο φόβος και ο τρόμος στα γυρίσματα

Τζόνι Ντεπ
Η σκηνοθέτις ισχύριζεται επίσης ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν εμφανιζόταν πάντα στα γυρίσματα
AP

Ο Τζόνι Ντεπ «είναι σε άλλο κόσμο» λέει η σκηνοθέτις της τελευταίας του ταινίας 

Η σκηνοθέτις της τελευταίας ταινίας του Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι τα μέλη του συνεργείου «φοβόντουσαν» τον ηθοποιό, ωστόσο η ίδια δεν έχει μετανιώσει που του έδωσε ρόλο στην ταινία.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Blow», Λόλα Γκλαουντίνι, κατηγόρησε τον σταρ για λεκτική κακοποίηση ισχυριζόμενη πως όταν έκοψαν μια σκηνή στην οποία της είχαν δώσει οδηγίες να γελάσει με μια από τις γραμμές του Ντεπ, εκείνος πήγε κοντά της και «ακούμπησε το δάχτυλό του στο πρόσωπό της» λέγοντας: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Κλείσε το γ@@@@@@ο στόμα σου».

Τότε οι εκπρόσωποι του Ντεπ απάντησαν στους ισχυρισμούς της ηθοποιού λέγοντας στο Variety: «Ο Τζόνι δίνει πάντα προτεραιότητα στις καλές εργασιακές σχέσεις με το καστ και το συνεργείο και αυτή η περιγραφή διαφέρει πολύ από την ανάμνηση άλλων μελών στο πλατό εκείνη την ώρα».

Η εκδοχή του Ντεπ για τα γεγονότα επιβεβαιώθηκε επίσης από τον ηχολήπτη του Blow, Σάμιουελ Σάρκαρ.

Τώρα, η σκηνοθέτις Maïwenn - πλήρες όνομα Maïwenn Aurélia Nedjma Le Besco - η οποία συνεργάστηκε με τον ηθοποιό στην τελευταία του ταινία «Jeanne Du Barry», μιλάει για τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες.

Η ίδια λέει στον Independent: «Ο Τζόνι ήρθε με μια νέα εκδοχή του σεναρίου και δεν ήμουν ευχαριστημένη με αυτό. Δεν λειτούργησε... Έτσι γύρισα την ταινία χωρίς να κάνω τις αλλαγές που ήθελε… γεγονός που εκείνος θεώρησε προσβολή».

Όπως σημειώνει η Maïwenn, εκείνη προσπάθησε να δει αυτές τις διαφωνίες ως μια «ευκαιρία» για να τροφοδοτήσει ορισμένα συναισθήματα σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή σκηνή της ταινίας.

Ακόμα, ισχυρίζεται ότι υπήρξαν φορές που ο Ντεπ δεν θα εμφανιζόταν στα γυρίσματα και περίμενε ότι θα τον αντιμετώπιζαν σαν είδωλο «όλη την ώρα».

Η Maïwenn προσθέτει: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είναι δύσκολο να κάνεις γυρίσματα μαζί του... Όλο το συνεργείο τον φοβόταν γιατί έχει ένα άλλο είδος χιούμορ και δεν γνωρίζαμε αν θα ήταν στην ώρα του ή αν θα ήταν εντάξει να πει τις γραμμές του... Εννοώ, ακόμα κι αν ήταν εκεί στο πλατό, στην ώρα του, το συνεργείο τον φοβόταν».

Παρά το γεγονός ότι είχαν μια καλή σχέση πριν από την ταινία, η Maïwenn αποκαλύπτει ότι «δεν έχει υπάρξει καμία σχέση μετά από τα γυρίσματα».

«Ο Τζόνι για μένα είναι μια τεράστια ιδιοφυΐα, αλλά είναι σε άλλο κόσμο. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του», είπε συγκεκριμένα. Παρ’ όλα αυτά, προσθέτει ότι δεν μετανιώνει που τον επέλεξε για το ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Πειρατές της Καραϊβικής: Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει με τη βοήθεια του ΑΙ - Μαζί του η Τζένα Ορτέγκα

Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην ταινία «Modi»

Τζόνι Ντεπ: Αν η εξουθένωση είχε πρόσωπο ή αλλιώς «μια εικόνα χίλιες λέξεις»