SEX

Σεξ με γεύση...Μπορείς!

Σεξ με γεύση...Μπορείς!

Η αρχή έγινε στην ταινία 9 1/2 εβδομάδες. Θυμάστε τις σκηνές με το ψυγείο, τις φράουλες, τα ζελέ. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι σκηνές τροφοδότησαν πολλές φαντασιώσεις. Οπότε σε περίπτωση που σκοπεύετε να μπείτε στο παιχνίδι γαστριμαργικώς, δείτε ποιες γεύσεις πάνε με ένα καλό σεξ.

Μέντα. Τα φύλλα της μέντας (μη ρωτάτε που θα τη βρείτε, έχει σε όλα τα ανθοπωλεία) είναι τέλεια για τα προκαταρκτικά. Θα τα χρησιμοποιήσετε για να χαιδέψετε, αλλά η μυρωδιά θα παραμείνει στο δέρμα για πολλή ώρα. Από κει και πέρα κάντε ό,τι νομίζετε.

Υγρή σοκολάτα. Κλασική φαντασίωση. Πώς όμως θα τα καταφέρετε να μην πασαλειφτείτε ανεπιτυχώς και να μην κάνετε τα πάντα χάλια; Πάρτε μια οδοντόβουρτσα και βουτήξτε την στη σοκολάτα. Θα σας βοηθήσει να την εφαρμόσετε στα σωστά σημεία χωρίς υπερβολές.

Φρούτα. Χρησιμοποιείστε τα αρκεί να είναι ζουμερά. Μην το παρακάνετε γιατί όπου αποφασίσετε να πιέσετε το φρούτο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να μαζέψετε γρήγορα τους χυμούς του. Αν παραμείνει στο δέρμα θα αρχίσει η φαγούρα. Καθόλου ερωτικό.

Πάγος. Εντάξει δε χρειάζεστε περαιτέρω οδηγίες, όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορείς να κάνεις με τον πάγο. Αν θέλετε έξτρα ευχαρίστηση, φτιάξτε παγάκια με μια στάλα αλκοόλ, από κάποιο λικέρ με άρωμα έτσι ώστε να έχετε και οσφρητικό κίνητρο.

Σχετικές ειδήσεις