SEX

Η Ελληνίδα γυμνάστρια που ομορφαίνει τα βράδια μας (photos)

Η Ελληνίδα γυμνάστρια που ομορφαίνει τα βράδια μας (photos)

Αν παρακολουθείς το κεντρικό δελτίο του Star, δεν γίνεται να μην έχεις δαγκώσει τη... λαμαρίνα, με τη Νάντια Δούκα!

Ξανθιά, γαλανομάτα και με αναλογίες που... κολάζουν, η Νάντια Δούκα είναι μια φρέσκια τηλεοπτική παρουσία που ήρθε ξαφνικά στο χώρο, αλλά φαίνεται πως θα μείνει για πολύ καιρό...

Στα 23 της, η σέξι καλλονή συμμετέχει στην εκπομπή «Check in» όπου παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη στις 23:00, στην Web TV του Star. Μαζί με άλλες όμορφες παρουσίες, δείχνουν και προτείνουν μαγαζιά για τη νυχτερινή μας διασκέδαση. Αποσπάσματα της εκπομπής παίζονται και στο κεντρικό δελτίου του καναλιού κάθε Παρασκευή και Σάββατο και σίγουρα όταν την δεις, θα... κολλήσεις μαζί της!

Αυτό είναι το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε και στο παρελθόν. Η πανέμορφη Αιγαλεώτισσα, είναι πολύ προσεκτική και επιλεκτική στις επαγγελματικές της κινήσεις και πάνω από όλα δεν χρησιμοποιεί την εξωτερική της εμφάνιση για να «κερδίσει» δουλειές, κάτι σπάνιο ειδικά στη σημερινή εποχή.

Κάποιοι από εσάς ίσως να την έχετε... απολαύσει και αλλού. Η Νάντια Δούκα είναι γυμνάστρια, ενώ παράλληλα τελειώνει τις σπουδές στη Διατροφολογία. Ακόμα ασχολείται με το ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, προωθώντας διάφορες εταιρείες ρούχων και αθλητικών ειδών. Άρα, είναι εύκολο να καταλάβεις πως μιλάμε για μια ενεργητική γυναίκα, που δεν βαριέται τη δουλειά και συνεχώς αρέσκεται στο να δοκιμάζει πράγματα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Νάντια έχει ακόμα μία δυνατότητα που για πολλούς μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη. Αυτή είναι το να διεγείρει τις αισθήσεις χωρίς να γίνεται άκρως προκλητική και αποκαλυπτική! Διαφωνείς;