SEX

Πόσο ξαναμμένοι; Έτρεξαν ολόγυμνοι έξω από το σπίτι και άρχισαν να κάνουν σεξ πάνω στο… (photos)

Πόσο ξαναμμένοι; Έτρεξαν ολόγυμνοι έξω από το σπίτι και άρχισαν να κάνουν σεξ πάνω στο… (photos)

Δεν πίστευε στα μάτια της μια περαστική από δρόμο του Sleaford στη Βρετανία, όταν ενώ περπατούσε ανέμελη, είδε ξαφνικά ένα ζευγάρι να βγαίνει ολόγυμνο από ένα σπίτι και να κάνει σεξ πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου!

Αφού ωστόσο πέρασε το αρχικό σοκ, η 18χρονη Βρετανίδα, δεν παρέλειψε, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος διαδικτυακού κοινού, να απαθανατίσει το «καυτό» θέαμα…

«Τους είδα να βγαίνουν από ένα σπίτι και να τρέχουν γυμνοί. Μετά έσκυψαν πίσω από το αυτοκίνητο και νόμιζα ότι κρύβονταν. Όταν όμως πλησίασα είδα ότι έκαναν σεξ!», εκμυστηρεύτηκε η Sophie, αποκαλύπτοντας ότι τράβηξε και βίντεο, ωστόσο το Facebook τής το κατέβασε.

Τουλάχιστον, όμως, έμειναν οι φωτογραφίες!

Και μπορεί το ξεδιάντροπο και χωρίς ίχνος... ρουχισμού ζευγάρι να αντιλήφθηκε ότι έβαζε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς, ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά τους πείραξε αφού συνέχισαν σαν να μην υπάρχει αύριο!

«Αυτό το τράβηξα χθες το βράδυ, ενώ γυρνούσα σπίτι από τη δουλειά λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Έπρεπε να περάσω από δίπλα τους για να πάω σπίτι. Ελπίζω οι άνθρωποι που συνουσιάζονται στο καπό να παίρνουν τις αναγκαίες προφυλάξεις και να είναι οι ιδιοκτήτες του αμαξιού. Αφού "το κάνουν" μέσα στο δρόμο και δεν φαίνεται να τους νοιάζει, σκέφτηκα να κρατήσω ένα μικρό αναμνηστικό», έγραψε η νεαρή στο Facebook.

Παραμένει άγνωστο πάντως αν οι αρχές αναζητούν τους δύο εραστές αφού το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι αδίκημα στο Lincolnshire…

Σχετικές ειδήσεις