SEX

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος των ανδρών στο κρεβάτι που καταστρέφει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος των ανδρών στο κρεβάτι που καταστρέφει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Μπορεί να μην περνάει ούτε απ΄έξω από το μυαλό των ανδρών, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ικανό να καταστρέψει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών.

Γιατί μπορεί επίσης ένας άνδρας να μην θέλει να του κολλήσουν οι φίλοι του την ταμπέλα του «αγαπούλη», όμως μια αγκαλιά μετά το σεξ ενδέχεται να είναι ακόμα πιο σημαντική και από το ίδιο το σεξ!

Οι άνδρες λοιπόν - σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς - κάνουν ένα μεγάλο λάθος στην κρεβατοκάμαρα, το οποίο βλάπτει σοβαρά τη σχέση τους και μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από τους μισούς άνδρες δεν αγκαλιάζουν τη σύντροφό τους μετά τη σεξουαλική πράξη ή το κάνουν για λιγότερο από πέντε λεπτά.

Αυτή η συμπεριφορά μάλιστα, όχι μόνο είναι αγενής αλλά τραυματίζει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, προκαλώντας μακροπρόθεσμα μέχρι και χωρισμό, χωρίς το ζευγάρι να καταλάβει τελικά τον πραγματικό λόγο που έφθασε σε αυτό το σημείο!

Και αν όλα αυτά σάς φαίνονται λίγο υπερβολικά, σας ενημερώνουμε ότι δεν τα λέμε εμείς, αλλά βασίζονται σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο Πληροφοριών και Ενημέρωσης του Σεξ του Καναδά, σε συνεργασία με την εταιρεία προφυλακτικών Trojan.

Από τους άνδρες που συμμετείχαν, το 17% παραδέχτηκε ότι δεν αγκαλιάζει τη σύντροφό του μετά το σεξ αν και πιστεύει ότι η αγκαλιά είναι εξίσου σημαντική με τα προκαταρκτικά.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της έρευνας Dr. Robin Milhausen ανέφερε ότι η αγκαλιά είναι ένας απλός (και σίγουρος θα προσθέταμε εμείς) τρόπος για να καθησυχάσει ο άνδρας τη σύντροφό του.

«Είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο και ξεκούραστο πράγμα για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι πολύ σημαντικό και είναι μια ευκαιρία να νιώσεις πραγματικά κοντά με τον άλλο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Και αν δεν πειστήκατε ακόμα να αγκαλιάζετε τη σύντροφό σας, από την έρευνα προέκυψε ότι οι άνδρες που το κάνουν ενισχύουν τη σεξουαλική της διάθεση και είναι και πιο ευτυχισμένοι!

Σχετικές ειδήσεις