SEX

Σοφία λέμε και… απολαμβάνουμε! (photos+videos)

Σοφία λέμε και… απολαμβάνουμε! (photos+videos)

Η μελαχρινή καλλονή είναι ο ορισμός του «και φωνή και κορμάρα» ανατρέποντας τη γνωστή –αρνητική- φράση που ξέρουμε όλοι!

Αν είσαι λάτρης του Instagram, υπάρχει πιθανότητα να τη ξέρεις. Αν όχι, ήρθε η ώρα να τη μάθεις.

Η Σοφία Κωτσοπούλου, μπορεί να μην είναι ένα διάσημο πρόσωπο (που συνήθως ασχολούνται μαζί τους τα Μέσα), όμως μια ματιά πάνω της αρκεί για να «κολλήσεις» μαζί της.

Η 23χρονη Ελληνίδα με... στοιχεία από το Μαρόκο (η μητέρα της κατάγεται από τη χώρα της Βόρειας Αφρικής), έχει αναλογίες μοντέλου και ομορφιά που «ζαλίζει», όμως δεν γίνεται να σταθούμε μόνο εκεί. Η Σοφία ανατρέπει – με ευκολία- τη φράση «από φωνή... κορμάρα», αποδεικνύοντας πως διαθέτει και τα δύο.

Η εκθαμβωτική Σοφία, μπορεί να έχει τελειώσει αισθητικός, αλλά ασχολείται με το Instagram και τις φωτογραφίσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι εταιρίες την επιλέγουν για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Άλλωστε 74.000 άτομα την «ακολουθούν» στο προφίλ της, δεν τους λες και λίγους...

Αν νυχτοπερπατείς, θα τη δεις και θα την ακούσεις σε πασίγνωστο club στο Γκάζι, όμως μέχρι τότε σου δείχνουμε κάποια δείγματα... γραφής! Απολαύστε την...