SEX

Δεν φαντάζεστε γιατί δεν μπορούσε να κάνει σεξ με το πέος του. Τον περίμενε όμως κάτι πολύ χειρότερο

Δεν φαντάζεστε γιατί δεν μπορούσε να κάνει σεξ με το πέος του. Τον περίμενε όμως κάτι πολύ χειρότερο

Τον απόλυτο εφιάλτη, έχοντας εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να αναζωπυρώσει τη σεξουαλική του ζωή, νόμιζε πως ζούσε ένας 57χρονος Κροάτης. Μέχρι που εμπιστεύτηκε έναν ειδικό και τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα από όσα μπορούσε να φανταστεί!

Ο καλλιτέχνης Željku Nosiću είχε διαγνωστεί με τη νόσο Peyronie (Περονί), μία σχετικά σπάνια ασθένεια η οποία προκαλεί παραμόρφωση – κλίση του πέους, συχνά τόσο μεγάλη που καθιστά αδύνατη ακόμα και την ερωτική επαφή.

Παράλληλα, ο άτυχος άνδρας ταλαιπωρούνταν από αφόρητους πόνους, συχνά τόσο έντονους που δεν σκεφτόταν καν να θυμηθεί την παλιά καλή σεξουαλική του ζωή. Η στύση, δε, ήταν κάτι άγνωστο πια γι΄ αυτόν, ενώ η κάθε προσπάθεια για οποιαδήποτε ερωτική πράξη έμενε ατελέσφορη αφού ήταν τρομερά επώδυνο και για τους δύο (η παραμόρφωση στο πέος προκαλεί πόνο κατά τη διείσδυση και στη σύντροφο)!

Ο Nosiću αποφάσισε έτσι κάποια στιγμή να επισκεφθεί έναν ειδικό ουρολόγο, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το άλυτο μέχρι τότε πρόβλημά του. Μόνο που τελικά απαλλάχθηκε και από κάτι άλλο. Γιατί μπορεί να μην ήταν πλήρως λειτουργικό, ωστόσο κάθε εκατοστό του ήταν πολύτιμο!

Σκεφτείτε λοιπόν το σοκ που υπέστη όταν ξύπνησε μετά την επέμβαση που του πρότεινε ο χειρουργός και είδε τον ανδρισμό του να έχει… καταποντιστεί κατά επτά ολόκληρα εκατοστά!

Ο 57χρονος άνδρας από την Κροατία ισχυρίζεται ότι ο γιατρός του δεν τον είχε ενημερώσει για τις παράπλευρες… απώλειες, αλλά και ότι ίσως έκανε λάθη στο χειρουργείο, ζητώντας του έτσι παχυλή αποζημίωση. Και με το δίκιο του αν θέλετε τη γνώμη μας!

«Η εγχείριση υποτίθεται ότι θα βοηθούσε, όμως γύρισα με μισό πέος», εξομολογείται ο Nosiću, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει τραβήξει για να δει «άσπρη μέρα» εκεί κάτω…

Σχετικές ειδήσεις