SEX

Αυτή είναι η νέα σεξουαλική τάση: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι γυναίκες στον κόλπο τους για να....

Αυτή είναι η νέα σεξουαλική τάση: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι γυναίκες στον κόλπο τους για να....

Να… αφυπνίσει την περιοχή των γεννητικών τους οργάνων υπόσχεται στις γυναίκες μια νέα μέθοδος «θεραπείας», προσφέροντας στο ωραίο φύλο την κορύφωση των ονείρων του.

Η «O-Shot» βάζει τέλος στον εφιάλτη των γυναικών που δεν έχουν οργασμό, καθώς όπως φανερώνει και το όνομά της, «Orgasmus Shot», μια μόνο ένεση χαρίζει αξέχαστες βραδιές αχαλίνωτου πάθους.

Και μπορεί μια ένεση στην… κλειτορίδα να ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό, ωστόσο - σύμφωνα με τον καθηγητή Τσαρλς Γουόκελ - έτσι τονώνεται ο κόλπος και γίνεται πιο… ανοιχτός (με τη μεταφορική έννοια) στη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Το κόστος της μεθόδου πάντως δεν το λες και φθηνό αφού… τσούζει, φθάνοντας τα 1.186 ευρώ. Τι είναι ωστόσο αυτό μπροστά στην… ευχαρίστηση;

Ο Γουόκελ σπεύδει μάλιστα να καθησυχάσει τις ενδιαφερόμενες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται έγχυση ξένης ουσίας, ούτε κάποιο χειρουργείο στον κόλπο. Απεναντίας, η ένεση που γίνεται στην κλειτορίδα εμπεριέχει αίμα πλούσιο σε αιμοπετάλια από την ίδια την ασθενή.

Το πλάσμα αίματος, εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια, χορηγείται, μέσω σύριγγας, σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα αιμοπετάλια βοηθούν προκειμένου να αναπτυχθούν νέα κύτταρα σε αυτά τα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα τα γεννητικά όργανα να γίνονται πιο ευαίσθητα σε κάθε άγγιγμα.

Με το τέλος της διαδικασίας βελτιώνεται επίσης η ύγρανση του κόλπου.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, η «O-Shot» δεν έχει καμία σχέση με χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί ό,τι πιο ελπιδοφόρο αυτήν τη στιγμή στην καταπολέμηση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας για τις γυναίκες.

Και αυτό γιατί η ένεση έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην… κορύφωση όσων τη δοκίμασαν. Και οι 2.000 γυναίκες, από όλο τον κόσμο, κάθε άλλο παρά μικρό δείγμα είναι…

Σχετικές ειδήσεις