ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Ισχυρή» η Ελλάδα στο MWC

«Ισχυρή» η Ελλάδα στο MWC

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η παρουσία των ελληνικών εταιρειών στο φετινό Mobile World Congress (MWC), τη σημαντικότερη εκδήλωση για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Το ελληνικό περίπτερο, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), έχει δεχθεί σημαντικό αριθμό επισκεπτών, ενώ οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή δηλώνουν ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ξεχωριστή παρουσία έχουν επίσης αρκετές εταιρείες με έδρα την Ελλάδα ή ισχυρή παρουσία στη χώρα μας, όπως είναι οι Upstream και η InternetQ που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mobile marketing, αλλά και η Globo που κινείται στο χώρο των λύσεων για επιχειρήσεις που βασίζονται σε φορητές συσκευές (mobile enterprise solutions). Επίσης, η Intracom Telecom παρουσιάζει τις νέες λύσεις της στο χώρο του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, ενώ παρουσία με δικό τους περίπτερο έχουν εταιρείες όπως η Adaptit και η m-sensis.

Σχετικές ειδήσεις