ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μεγάλος διαγωνισμός Νewsbomb.gr - Γερμανός: Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα smartphone HTC One M8s

Μεγάλος διαγωνισμός Νewsbomb.gr - Γερμανός: Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα smartphone HTC One M8s

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Newsbomb.gr 1 Smartphone HTC One M8s, αξίας 399€!

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 615 του HTC One M8s, σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G δίκτυο της COSMOTE, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με απίστευτες ταχύτητες.

Η συσκευή έχει κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό, διαθέτει μεγάλη οθόνη 5’’ που προστατεύεται με Corning Gorilla Glass 3, κύρια κάμερα 13MP Duo Camera, αλλά και μπροστινή κάμερα 5MP, για ολοζώντανες φωτογραφίες και ακόμα καλύτερες selfies. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μνήμη των 16GB που διαθέτει και η υποδοχή για microSD χωρητικότητας έως και 128GB, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποθηκεύει, στο Smartphone του, όλες τις όμορφες στιγμές του, αγαπημένες εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, για να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το HTC One M8s

Σχετικές ειδήσεις