ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Cosmote - Sony Xperia Z4 Tablet

Cosmote - Sony Xperia Z4 Tablet

Μέσω Cosmote το νέο 4G+ tablet της Sony

Αποκλειστικά μέσω του δικτύου της Cosmote ξεκινά η διάθεση στην ελληνική αγορά του Sony Xperia Z4 Tablet, το οποίο είναι το πρώτο tablet που έρχεται στη χώρα μας και προσφέρει τη δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυο 4G+.

Το Xperia Z4 Tablet, είναι, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet με οθόνη 10,1 ιντσών, ενώ είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, με ειδικό γυαλί και μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη.

Ακόμη. ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 810 της Qualcomm 64 bit αρχιτεκτονικής, σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της Cosmote, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet και να κατεβάζει τα email του με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αλλά και να απολαμβάνει ταινίες και video χωρίς καθυστερήσεις.

Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται και η πιο φωτεινή οθόνη αφής 10'' στον κόσμο, με ανάλυση 2560x1600 pixels για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Εξαιρετικός είναι και ο ήχος (High Res Audio) που αγγίζει τα επίπεδα ποιότητας ήχου ενός στούντιο ηχογράφησης. Επίσης, διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, ικανή να αναπαράγει βίντεο έως και 17 ώρες, κυρίως κάμερα 8 megapixel, μπροστινή κάμερα 5,1 megapixel, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 5.0 της Google