ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Επιστρέφει» στην Ελλάδα η Nintendo

«Επιστρέφει» στην Ελλάδα η Nintendo

Στην ελληνική αγορά «επιστρέφει» η Nintendo, η γνωστή ιαπωνική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών, η οποία βρήκε νέο διανομέα για τα προϊόντα της.

Συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε ότι η CD Media θα είναι από την 1η Οκτωβρίου 2016 ο επίσημος διανομέας της για την Ελλάδα αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Κύπρος, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Σερβία).

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, η Nintendo συνεργαζόταν με τη Nortec Multimedia, που αποτελούσε και τον διανομέα της πρώτης για πολλά χρόνια. Όμως, η συνεργασία τερματίσθηκε και πρακτικά δεν υπήρχε διανομέας της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία θεωρείται μεν από τους βασικούς “παίκτες” στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σημαντικό μέρος της αίγλης της.

Η διοίκηση της CD Media, πάντως, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης εκτιμά ότι η συνεργασία θα της αποφέρει επιπλέον έσοδα 3 εκατ. ευρώ στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, ενώ σκοπεύει να συνεργαστεί με όλα τα υπάρχοντα δίκτυα λιανικής.

Σχετικές ειδήσεις