ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα πιο παράξενα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τα πιο παράξενα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Από το Ρίο ντε Τζανέιρο έως το Παρίσι, αυτά είναι τα πιο γιορτινά και εντυπωσιακά έλατα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά!

Παρίσι

tree-paris 3129379k

Το διάσημο πολυκατάστημα της γαλλικής πρωτεύουσας στολίστηκε με ένα πολύ περίεργο αλλά και φανταχτερό... ανάποδο δέντρο!

Ρίο ντε Τζανέιρο

rio

Το δέντρο φτάνει τα 85 μέτρα και επιπλέει... Είναι το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο που επιπλέει στο νερό και φωταγωγείται από 3,1 εκατομμύρια λαμπιόνια κάθε χρόνο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου!

Μαδρίτη

madriti

Το γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που σχεδίασε η Teresa Sape, φωταγωγεί το δρόμο Montera. Το δέντρο έχει και οικολογικό χαρακτήρα, αφού για το στολισμό του χρησιμοποιήθηκαν ειδικά LED λαμπιόνια εξοικονόμησης ενέργειας.

Νέα Υόρκη

nea uorki

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center είναι πιο παραδοσιακό, με το χριστουγεννιάτικο αστέρι στην κορυφή να είναι στολισμένο με 25,000 κρύσταλλα Swarovski.

Λονδίνο

london

Το δέντρο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Λονδίνου, την Trafalgar, είναι δώρο των Νορβηγών από το 1947 ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξη που τους παρείχαν οι Βρετανοί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πηγή φωτογραφιών: theguardian

Σχετικές ειδήσεις