ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Τσέκαρε το χώρο σου για υγρασίες και διαρροές

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Τσέκαρε το χώρο σου για υγρασίες και διαρροές
Με την Πανσέληνο είσαι… ότι δηλώσεις
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Αν είσαι σε μια σχέση, από το να ακολουθήσεις έναν παράλληλο δρόμο, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στα όσα ωραία δημιουργεί η… φαντασία σου!

Με την Πανσέληνο είσαι… ότι δηλώσεις, ας μην επιμείνεις όμως να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει», αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα ποιο είναι το συμφέρον σου! Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα μικρά ή μεγαλύτερα ψέματα που «χρυσώνουν το χάπι», στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εδώ όμως είναι που έχει σημασία το κίνητρο, αφού άλλο πράγμα είναι η εμψύχωση κι άλλο η δολιότητα. Επιπλέον, τσέκαρε το χώρο σου για υγρασίες και διαρροές.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι βέβαια μια καλή «μαγιά» για να κάνεις την ζωή σου, έστω κι αν... φουσκώνει και ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα! Είναι βλέπεις κι αυτός ο κρυφός πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να… αγιάσεις, πολύ περισσότερο αν συνδυάζεται και με ένα ανεκπλήρωτο πόθο σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, από το να ακολουθήσεις έναν παράλληλο δρόμο, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στα όσα ωραία δημιουργεί η… φαντασία σου!